Totul despre albirea dintilor – solutii eficiente in cadrul clinicii DrSerban

BUCURESTI - 16 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sanatatea dentara a fost dintotdeauna un subiect de interes pentru publicul larg. Din dorinta de a avea o incredere de neclintit in propriile persoane, dar totodata de a crea un fizic de invidiat, tot mai multi sunt tentati de ideea de a opta pentru un tratament de albire profesional. Pentru ca nuanta dintilor reflecta intr-o mare masura gradul de igienizare a cavitatii orale, albirea lor este mai mult decat binevenita. In fapt, multi sunt de parere ca numai cei care au o dantura stralucitoare si alba pot fi considerati reper al frumusetii.

drserban.ro

drserban.ro

Care este cea mai eficienta solutie de tratare pentru o dantura impecabila? Diversele clinici stomatologice propun vaste tratamente in acest sens, insa nu toate tin cont de respectarea regulilor ce le insotesc. DrSerban este o clinica cu experienta in domeniu, care pune un accent deosebit pe inovatie, astfel ca in cadrul acesteia pacientii se bucura de tratamente de albire profesionale, recunoscute in intreaga  lume.

Despre albirea dintilor si informatii ce vizeaza aceasta procedura stomatologica

Ce anume implica procedura de albire? Cei care doresc dinti mai albi trebuie sa cunoasca aceste aspecte. Dupa cum reiese si de pe blogul site-ului www.drserban.ro, discomiile dentare – adica petele de pe dinti, indiferent ca sunt in forme mai usoare sau sunt moderate se pot indeparta cu ajutorul unor solutii dedicate. Este un lucru valabil atat in cazul dintilor vitali, cat si a celor devitalizati.

Solutia de albire utilizata in cabinetele clinicii DrSerban sunt aplicate pe intreaga suprafata a smaltului, neafectandu-l in vreun fel. De asemenea, nici coloratia dentitiei nu va fi afectata, rezultatele constand intr-o dantura alba si sanatoasa. In acelasi timp, in cazul dintilor fara pulpa, se aplica solutia direct in camera pulpara.

Mai sunt si alte modalitati de a albi dintii?

Multi au curiozitatea de a incerca si alte idei pentru albirea dintilor, chiar daca nu sunt complet convinsi de siguranta tehnicii aplicate. Numai un specialist in domeniu va oferi rezultatele dorite, un stomatolog care poate deja si-a facut un renume prin interventiile reusite efectuate.

Exista efecte secundare ale albirii dintilor?

In ceea ce priveste metodele neindicate, sunt sanse destul de  mari ca dintii sa devina mult mai sensibili si durerosi. In cazul celor realizate in cabinetele profesionale, precum este cel despre care puteti afla mai multe pe drserban.ro, nu se resimte decat o usoara sensibilitate in timpul tratamentului. Aceasta dispare insa odata cu incetarea lui.

Unii pacienti ar putea prezenta o usoara iritatie a gingiei, care de asemenea dispare odata cu incetarea tratamentului. Un lucru este cert si anume ca pe termen lung nu exista nici un fel de risc in ceea ce priveste sanatatea sau estetica dintilor.

Despre durata unui tratament de albire, expertii DrSerban ne informeaza ca aceasta poate sa difere. Igiena si alimentatia sunt in orice caz factori ridicati de influenta ai termenului. O perioada medie aproximata a durabilitatii tratamentului este de 3 ani.

Un consum moderat de alimente si bauturi care pateaza smaltul este necesar, precum si renuntarea la fumat, o problema generala a ingalbenirii dintilor.

Cei care doresc sa afle date complete cu privire la tratamentele cele mai eficiente de albire a dintilor pot accesa pagina drserban.ro.