Totul despre fungicidele sistemice

BUCURESTI - 19 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Situatiile in care plantele sufera de diverse boli sau afectiuni sunt aproape nelipsite. In combaterea lor agricultorii folosesc diverse solutii, fungicidele reprezentand cea mai buna modalitate in acest scop. Solutiile pe care le propune piata sunt atat de diversificate incat utilizatorii intampina dificultati in identificarea celei mai potrivite solutii pentru problemele cu care se confrunta.

Totul despre fungicidele sistemice

Magazinul online Erbicid.ro propune o varietate de remedii pentru combaterea eficienta a bolilor la plante, mai exact produse fungicide, al caror rol este de a actiona toxic impotriva ciupercilor prezente in randul plantelor. Desigur, actiunea acestora nu are nici un efect negativ asupra culturilor, iar acesta este unul dintre motivele pentru care agricultorii ar trebui sa se orienteze dupa acest tip de solutii.

Atat recolta de camp, cat si cea de gradina poate sa dezvolte afectiuni si boli care nu trec nicicum de la sine. In vederea combaterii acestora, Erbicid.ro propune o serie de tratamente fungicicide. Expertii fitofarmaciei online mentionate tin sa precizeze faptul ca, in cazul tratamentelor indelungate, este necesara utilizarea de fungicide sistemice .

Rolul acestui tip de solutii este de a actiona cu precizie asupra locurilor bolnave ale plantelor, acolo unde este prezenta infectia. Urmatorul pas este de a patrunde in planta, pana la nivelul translaminar, in scopul dezinfectarii acesteia. Un tratament de lunga durata prezinta avantajul ca asigura, in acelasi timp, si o protectie in cazul unor eventuale reveniri ale bolilor la plante.

Actiunea substantelor pe care le propune Erbicid.ro se face remarcata prin nivelurile multiple in care au efecte acestea. Asadar, este recomandata utilizarea solutiilor disponibile pe pagina mentionata in cazul in care este necesara preventia, imunizarea, curatirea si eradicarea efectelor negative ale ciupercilor.

Fungicidele sistemice – modul de actionare al acestora

Produsele oferite pe pagina mentionata se caracterizeaza prin efectele pozitive pe care le are activitatea substantelor continute de aceste fungicide sistemice. Cei care detin culturi de cartofi, tomate, castraveti, vita de vie, ardei etc trebuie sa efectueze tratamente pentru a preveni, curata si contracara actiunea daunatorilor.

Un astfel de produs cu o eficienta crescuta este Melody Compact, care se găseşte pe erbicid.ro la un pret accesibil. Solutia este compusa din substante active care lupta contra germenilor sporilor si impiedica patrunderea micelului in plante.

Este tratamentul ideal pentru a elimina complet orice forma de mana manifestata asupra culturilor mentionate mai sus.

Modul de utilizare al solutiei nu este dificil, insa necesita o atentie sporita in cantarirea dozelor folosite. Fiecare planta necesita un tratament diferit.

Specialistii Erbicid.ro recomanda utilizarea unei doze de 1,5 kg pentru un hectar de vita de vie, in scopul combaterii manei. Pentru rezultate optime este necesara aplicarea a 1 -2 tratamente preventive. Cand? Cel mai bine este ca acesta sa fie realizate atat inainte, cat si dupa inflorirea culturilor. Dupa modul in care plantele se dezvolta din punct de vedere vegetativ, este necesara o cantitate de solutie de 600 – 1000 l/ha, rezultata din amestecul dozei mentionate la inceput.

Este important ca intre tratamente sa existe un interval de 8 – 10 zile. Pentru culturile de vita de vie cu struguri pentru masa sau vinificatie, trebuie facuta o pauza de 20 de zile.

Pentru tomate, castraveti, ardeii de solar si celelalte tipuri de plante ce pot fi tratate cu Melody Compact doza de solutie folosita difera. Cei care doresc sa obtina detalii precise cu privire la aceste aspecte, precum si pentru celelalte tipuri de fungicide sistemice disponibile, pot accesa pagina erbicid.ro pentru a afla pasii concreti de parcurs pentru ca tratamentele sa aiba efectele dorite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/totul-despre-fungicidele-sistemice