Totul despre proiectarea si constructia unei case cu mansarda

BUCURESTI - 6 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Istoria caselor cu mansarda este una indelungata, existand chiar si o explicatie detaliata a conceptului, care a fost artizanul acestei idei, precum si a unor aspecte precum modalitatea in care a fost gandita realizarea unei astfel de cladiri, fara a face modificari de structura sau a o extinde.

smarthomeconcept.ro

smarthomeconcept.ro

Proiectarea unei case cu mansarda constituie o munca extrem de migaloasa si pretentioasa si nu oricine poate indeplini o astfel de sarcina fara urma de greseala. Respectarea normativelor ce le vizeaza reprezinta un alt aspect care pentru multi este o piedica. Raportarea lor la pretentiile celor care solicita astfel de proiecte are ca rezultat, de cele mai multe ori, o munca extrem de dificil de realizat.

Smart Home Concept este una dintre echipele de proiectare si de constructii care a facut intotdeauna diferenta din acest punct de vedere. Indiferent ca a fost vorba despre o locuinta de dimensiuni mici sau mai generoase, cu mansarda, profesionalismul si atentia la detalii ce i-a caracterizat pe acesti experti s-a reflectat in munca exemplara pe care au realizat-o de fiecare data.

Un lucru a fost avut mereu in vedere de catre acestia si anume indeplinirea tuturor standardelor legale. Alaturi de principiile pe care echipa experta in proiecte case mansarda (si nu numai) si le-a impus, rezultatele au constat intotdeauna in locuinte sigure, stabile si moderne – exact ceea ce si-au dorit clientii.

Beneficiile unei case cu mansarda

Deseori oamenii aleg acest model de casa pentru ca le ofera posibilitatea de a amenaja podul sau mansarda dupa bunul plac, astfel incat sa poata fi locuit. Este un atu mai ales aspectul deosebit al tavanului inclinat, lasand la o parte si avantajele financiare pe care acest detaliu il prezinta.

Pentru ca de cele mai multe ori mansarda constituie un spatiu cu inaltime utila de pana la 1.80  m, aceasta nu este supusa impozitarii.

Ce criterii trebuie indeplinite pentru a construi o casa cu mansarda?

Recomandarea specialistilor smarthomeconcept.ro este de a studia atent aspectele ce vizeaza un asemenea proiect de casa, pentru a fi totul pus la punct atunci cand decizia de a face un astfel de pas este luata. De altfel, in cadrul paginii mentionate cei interesati gasesc detalii complete cu privire la diverse proiecte case mansarde. Experienta si profesionalismul de care echipa a dat dovada in decursul anilor de activitate sunt calitatile ce o recomanda in astfel de proiecte.

Sfaturi din partea specialistilor Smart Home Concept cu privire la diverse proiecte de case cu mansarda

Cand vine vorba despre proiectarea si executarea de case mari sau mici, cu mansarda, este necesar sa se acorde o atentie sporita fiecarui detaliu si cu atat mai mult izolatiei fonice si termice a acoperisului. Potrivit normativului ce vizeaza calculul termotehnic al elementelor de constructie, se impune o rezistenta termica de cel putin 5.0 mpK/W, in cazul anvelopantei ultimului nivel. In acest caz ar fi necesara o termoizolatie de macar 30 cm, dar si un material cat mai eficient si rezistent, care sa ofere siguranta inclusiv in caz de incendiu.

Sunt numeroase astfel de aspecte pe care cei ce decid sa construiasca o astfel de locuinta trebuie sa le cunoasca. Spre exemplu, se impune ca sarpanta utilizata sa prezinte proprietati ignifuge, iar instalatiile electrice de langa aceasta necesita incorporarea in tubulaturi realizate dintr-un material necombustibil.

Acestea sunt numai cateva mentiuni cu privire la casele cu mansarde, la avantajele pe care le ofera si la conditiile pe care le impun. Cei interesati de o astfel de constructie gasesc pe smarthomeconcept.ro detalii complete si solutii pe masura.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/totul-despre-proiectarea-si-constructia-unei-case-cu-mansarda