Totul despre proiectul Avantgarden3 lansat de Maurer Imobiliare, dezvoltator de top

BUCURESTI - 14 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Oricine viseaza la un camin calduros si primitor la care sa se intoarca mereu de oriunde, insa nu toti se si bucura de acest privilegiu. La ora actuala, achizitionarea unui spatiu propriu care sa asigure toate cele necesare pentru un trai lipsit de griji este o sarcina destul de dificil de atins, in conditiile in care piata ofera diversitate, iar preturile pot fi destul de piperate in anumite circumstante.

avantgarden3.ro

avantgarden3.ro

Au trecut peste 10 ani de cand Maurer Imobiliare si-a solidificat pozitia de lider pe piata imobiliarelor si a devenit dezvoltator de top in acest domeniu. Se pare ca societatea se mentine in centru pe piata de profil la nivelul intregii tari. Este un statut certificat de catre sutele de clienti pe care i-a ajutat, oferindu-le ceea ce pot numi acum cu incredere acasa.

Avantgarden 3 – un proiect Maurer de succes

Este esential pentru un cumparator ca achizitia pe care o face sa merite toata osteneala si efortul depus pentru a aduna suma necesara in acest sens. Specialistii Maurer Imobiliare sunt constienti de acest lucru, motiv pentru care au dezvoltat un proiect ce a ajuns un adevarat succes la ora actuala. Este vorba despre Avantgarden3, proiectul derulat in cartierul cu acelasi nume, in cadrul caruia sute de familii au gasit locuinta ideala.

Motivul pentru care atat brasovenii, cat si cei din alte orase au ales serviciile acestui dezvoltator? Destul de simplu de dedus – oferirea unei atentii constante nevoilor clientilor, atat inaintea, cat si dupa achizitionarea imobilelor. Proiectantii Maurer si-au dorit sa dea nastere unor ansambluri rezidentiale care sa devina adevarate comunitati insufletite si au si reusit acest lucru prin munca asidua si constanta pe care au depus-o de cand activeaza pe piata din tara.

Astfel, proiectul Avantgarden3 nu este doar despre asigurarea unor constructii sigure si confortabile, dar si despre realizarea unor spatii verzi moderne, alaturi de spatii de joaca, locuri de parcare si multe alte servicii de care are nevoie o comunitatea pentru a se dezvolta armonios.

Cei care nu dispun de automobilul propriu au nevoie de acces rapid la statiile de autobuz, iar cei de la Maurer s-au ocupat si de acest aspect. De asemenea, s-a avut grija ca proiectul sa fie dezvoltat intr-o zona care sa ofere accesibilitate catre principalele puncte de interes din orasul Brasov. Astfel, indiferent ca locuitorii acestui cartier doresc sa ajunga la mall, la un anumit magazin din oras, la farmacie, spital, banca etc. acestia stiu ca vor ajunge in cel mai eficient timp in respectivul loc.

Ceea ce a facut cu adevarat realizabil proiectul aflat in discutie il reprezinta interesul pe care l-a manifestat intotdeauna acest dezvoltator fata de orice aspect ce priveste o viata bine pusa la punct. Astfel, nu s-a pierdut din vedere nici nevoia locatarilor de a-si trimite copii la scoala pentru a beneficia de o educatie aleasa. In acest sens, s-a avut in vedere si construirea unei gradinite private, cu programe in limbile engleza sau germana, o ocazie potrivita ca cei mici sa invete o limba straina, sa se dezvolte intr-un mediu corespunzator. Cei mici au posibilitatea de a creste intr-un astfel de loc, sa isi dezvolte aptitudinile lingvistice chiar de la varste fragede.

Conditiile pe care le asigura imobilele puse la dispozitie de Maurer Imobiliare sunt ireprosabile, iar cei care au optat deja pentru un astfel de spatiu s-au convins pe deplin de toate acestea. Persoanele care doresc sa afle mai multe despre acest proiect si solutiile pe care le pune la indemana pot accesa pagina avantgarden3.ro.