Traduceri autorizate si legalizate de calitate, numai la Inova

BUCURESTI - 21 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Cat de des vi s-a intamplat sa aveti nevoie de traduceri si sa nu stiti ce birou sa alegeti? Atunci cand vine vorba de acte, interesul de a gasi un birou de traduceri care sa le realizeze corect este cu atat mai mare. Solutia in acest sens vine de la Inova - un birou de traduceri autorizate si legalizate ce ofera servicii la standarde de top.

servicii-traduceri.ro

servicii-traduceri.ro

Inova este un birou de traduceri cu o experienta de 16 ani pe piata in domeniu din Romania. In sediile din Bucuresti si Iasi activeaza o echipa de profesionisti ce realizeaza traduceri ce vizeaza diverse domenii precum: tehnic, medical si farmaceutic, literar, juridic, economic si IT.

Avantajele colaborarii cu biroul de traduceri Inova

Trebuie mentionat faptul ca echipa Inova realizeaza traduceri autorizate si legalizate din/in peste 30 de limbi, asadar orice nevoie ati avea, gasiti rezolvare. Spre deosebire de alte birouri de acest gen, la Inova nu activeaza doar simpli traducatori. Majoritatea au studii de specialitate in domeniul de care se ocupa de traduceri sau chiar au lucrat in domeniul respectiv. Atunci cand vine vorba de domenii specifice, cu termeni de specialitate, nu este suficient ca un traducator sa cunoasca limbile din/in care se face traducerea. Studiile si experienta in domeniul respectiv sunt absolut necesare pentru a utiliza corect terminologia si vocabularul uzual.

Un alt atu pe care il au cei ce decid sa colaboreze cu Inova in vederea realizarii unor traduceri de specialitate este timpul pe care il au de asteptat pana in momentul in care le este predata traducerea. Avand ani de experienta in spate, traducatorii de la Inova lucreaza intr-un timp extrem de redus fata de altii.

O traducere eronata poate aduce dupa sine consecinte dintre cele mai grave. Spre exemplu, daca nu este tradus corect un diagnostic, tratamentul medicamentos nu va fi cel indicat si poate mai rau va face pacientului. Sau in cazul unor acte, nu este admis sa se greseasca traducerea vreunui cuvant pentru ca unde-i lege, nu-i tocmeala. Totul trebuie tradus intocmai. Si tocmai de traduceri de calitate beneficiaza toti cei ce decid sa colaboreze cu Inova.

Mai multe detalii cu privire la serviciile oferite de Inova regasesc cei interesati pe site-ul oficial servicii-traduceri.ro .

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/traduceri-autorizate-si-legalizate-de-calitate-numai-la-inova