Traduceri de calitate in/din peste 30 limbi cu INOVA Traduceri

BUCURESTI - 2 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

INOVA pune mare accent pe oferirea unui pachet complet de servicii, asadar pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a legaliza traducerile realizate, ofera servicii de interpretare, apostilare/supralegalizare sau colectionari (verificarea unor documente care sunt deja traduse).

servicii-traduceri.ro

servicii-traduceri.ro

Cat de grea poate fi realizarea unei traduceri? La prima vedere poate fi usor, mai ales datorita accesului la  programele din mediul online. Daca intrebati un traducator specializat va spune ca de foarte multe ori o traducere dintr-un anumit domeniu ii poate pune in dificultate pana si pe cei mai pregatiti traducatori.

Cand vorbim de un text simplu, ne permitem uneori sa facem mici greseli in ceea ce priveste traducerea anumitor termeni. Insa atunci cand avem de-a face cu documente oficiale, cu texte de specialitate din anumite domenii, lucrurile se schimba. Nu ne permitem sa avem nicio greseala strecurata, iar traducerea trebuie facuta intocmai pe termenii de specialitate si pe vocabularul din domeniul respectiv. O singura greseala poate avea consecinte destul de mari.

INOVA - traduceri specializate in/din peste 30 de limbi

Si, pentru ca de fiecare data cautam calitatea direct proportionala cu pretul pe care il platim pentru un anumit serviciu, biroul INOVA Traduceri ne pune la dispozitie o echipa de traducatori ce detin experienta si pregatirea necesara pentru a putea face fata oricarei provocari, realizand traduceri in/din peste 30 de limbi.

Vorbim de un personal extrem de bine pregatit axat pe diverse domenii de interes: medical si farmaceutic, juridic, economic, literar, tehnic si IT. Avantajul pe care il au toti cei ce decid sa colaboreze cu biroul de traduceri INOVA este faptul ca in cadrul acestuia nu activeaza simpli traducatori, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor. O mare parte dintre cei ce se ocupa de traducerile pe anumite domenii au lucrat in domeniul respectiv si atunci le este mult mai usor sa realizeze o traducere exacta, in termeni de specialitate.

Un alt avantaj este faptul ca fiecare traducere in parte, inainte de a fi predata clientului, este verificata si reverificata, pentru a avea siguranta ca este lipsita de greseli.

Mai multe detalii in legatura cu toate serviciile oferite de catre biroul de traduceri INOVA, dar si pentru a intra in legatura cu un reprezentant al acestuia, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul servicii-traduceri.ro .

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/traduceri-de-calitate-in-din-peste-30-limbi-cu-inova-traduceri