Transportul aerian de marfa - o solutie de transport rapida si de actualitate

BUCURESTI - 25 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Transportul marfurilor reprezinta in ultimul timp o solutie tot mai eficienta privind dezvoltarea comertului din tara noastra. Marii producatori, odata cu avantajele aderarii Romaniei la UE, isi extind piata de desfacere si exporta tot mai multe bunuri.

hcspedition.ro

hcspedition.ro

Pentru ca acest comert sa fie profitabil si sa dea randament, plierea pe nevoile publicului tinta este pe primul loc. Astfel s-a optat pentru ideea de rapiditate in transport atat la nivel national, cat si international. Marfurile prezinta in general caracteristici particulare ce tin de greutate, pretentii la transport, modalitate de transportare. Caracteristicile pot fi diverse, in sensul ca bunurilor transportate trebuie sa li se asigure o anumita temperatura, in functie de tipul acestora. Pentru unele - de tipul alimentelor perisabile si nu numai - este necesar serviciul de transport frigo.

Sub aspectul rapiditatii privind desfasurarea activitatii, HCSpedition dispune si de servicii de transport aerian printre altele. Aceasta nisa de transport a cunoscut o dezvoltare treptata, dar sigura, fiind o optiune mai accesibila fata de trecut. Evolutia tehnologiei si a aparaturilor a permis dezvoltarea aeronavelor in sistem modern si cu cat mai putine resurse financiare.

Avantajele transportului de marfa pe cale aeriana

La Heavy Cargo Spedition, utilizarea aeronavelor specifice pentru transportul de marfa se regaseste in plan principal. In momentul in care sunt necesare astfel de servicii este indicata vizarea unei firme ce dispune de variate posibilitati de transport, prin urmare sa fie acoperite necesitatile pe care le presupun fiecare in parte. HCSpedition vine asadar cu o astfel de oferta bogata de servicii, pentru publicul larg.

Un prim avantaj al transporturilor aeriene este acela de siguranta, acest tip de transport reprezentand la ora actuala una dintre caile cele mai sigure. Pe langa ideea de rapiditate prin care se efectueaza si nivelul superior la care se desfasoara, costurile au devenit mai accesibile.

In functie de gabarit si de caracteristicile produselor transportate, echipa HCSpedition ofera informatii legate de costuri si timpul de livrare.  

Datorita eficientei cu care sunt prestate serviciile, transportul pe cale aeriana se realizeaza frecvent, astfel timpul de asteptare este redus semnificativ.

Posibilitatea de adaptare a celor de tip aerian este un punct vizat de majoritatea publicului interesat, acesta fiind referitor la orientarea catre o varietate de tipuri de marfuri cu exceptia celor cu un volum ridicat.

Alegerea unui transport aerian de marfa prin intermediul HCSpedition reprezinta un avantaj datorita faptului ca este o nisa in continua dezvoltare si permite din ce in ce mai des efectuarea acestui serviciu si din zone indepartate geografic.

In privinta confortului, aeronavele dispun de echipamente speciale, fiind dotate modern, iar acest aspect constituie un avantaj pentru majoritatea.

Este recunoscut faptul ca in mediul aerian exista un numar scazut al accidentelor, astfel marfa transportata ajunge in siguranta, fara deteriorari, conditiile de transport fiind printre optiunile sigure mai ales in cazul unor bunuri ce prezinta fragilitate.

Faptul ca cererile se pot solutiona in momentul solicitarii serviciului, problemele legate de orarul si planificarea transmisa clientului se diminueaza. Increderea acestuia este consolidata prin punctualitatea oferita privind livrarea produselor in timpul specificat. Fiind o solutie rapida, acest lucru reprezinta o optiune actuala recomandata.

Astfel de metode moderne de transport inseamna responsabilitatea asumata fata de nevoile fiecarui client in parte, acesta fiind un alt plus ce caracterizeaza echipa Heavy Cargo Spedition.  Mai multe informatii privind serviciile de transport aerian si nu numai sunt disponibile pe www.hcspedition.ro .