Trax Auto, un raspuns potrivit pentru nevoia de a inchiria o masina

BUCURESTI - 11 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Trax Rent A Car a devenit deja un nume cunoscut pe nisa de inchirieri auto. Pe masura ce timpul a inmultit agentiile cu acest profil, au aparut si pachetele complexe cu servicii aferente. Insa dintre acestea se remarca cei care ofera complexitate de servicii, dar si preturi pe masura. Astfel, Trax Rent A Car este fara doar si poate o solutie potrivita pentru nevoia de inchiriere a unei masini, in conditii avantajoase.

Trax Auto

Trax Auto

Oferta Trax Rent A Car

Pentru cei care inca nu au aflat inca, pana la jumatatea lunii iulie este in curs o oferta greu de refuzat. Este vorba de o reducere de 30 de procente la inchirierea oricarei masini din flota disponibila. Se ofera la pachet garantia masinii, livrarea gratuita la aeroport si fara alte taxe ascunse. Dupa cum se arata si in cadrul paginii oficiale traxrentacar.ro o astfel de oferta este una satisfacatoare si avantajeaza din toate punctele de vedere.

De altfel, cand vine vorba de orice tip de inchiriere se ofera aceeasi transparenta. Nu exista costuri ce nu se exprima de la bun inceput. In plus, exista si dotari extra de mare interes pentru cei care calatoresc cu copii si nu numai. Spre exemplu, se pot solicita extra GPS, laptop, telefon, dotari specifice pe timp de iarna, scaun pentru copil sau chiar si portbagaj. Insa clasa superioara de servicii de acest gen se refera la solicitarea unui sofer care sa va conduca pana la locatia aleasa. Un sofer personal nu este o aroganta, ci de multe ori o necesitate si o asigurare ca nu se pierde timp pe rute nestiute, nici energie disponibila pentru sofat.

Avantaje de colaborare cu Trax Auto

Atunci cand se alege o agentie prin intermediul careia se poate inchiria o masina, dorinta este de a gasi rapid si eficient solutia pentru transportul catre o anumita destinatie. Din fericire, Trax Rent A Car intelege cel mai bine care sunt pretentiile si asteptarile si raspunde pe masura. Aici se vor gasi masini variate, cu preturi de asemenea variate.

Fiecare in parte are nevoie de o  masina distincta; pentru ca o astfel de inchiriere ar putea viza chiar si participarea la un anumit eveniment sunt puse la dispozitie masini elegante, de lux, cu cutie automata, masini rentabile la pret, sigure. In orice caz, odata descoperita aceasta agentie fidelizarea este de dorit, mai ales pentru ca este si rasplatita – discounturi ce pot ajunge si la 25%.

Pentru deplasare pana sau de la aeroport, pentru inchiriere cu motive diverse, Trax Rent A Car este un raspuns potrivit. Mereu disponibili sa fie aproape de cei interesati, consilierea oferita este parte din experienta pe care o creeaza fiecarei persoane interesate de aceasta nisa de servicii. Descoperi astfel orice aspect legat de masina dorita, mai ales daca este un tip pe care nu il cunosti si nu stii cum sa te raportezi tinand cont de nevoile tale ce se impun.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii lor oficiale, traxrentacar.ro , toate detaliile, ofertele si listele cu masini si preturi aferente inchirierilor.