Trendul bicicletelor pliabile

BUCURESTI - 13 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru pasionatii de ciclism, fie ei si incepatori, va conta modul practic prin care isi pot exersa pedalatul. Cei care locuiesc in mediul urban mai ales vor cauta o bicicleta cat mai compacta, care sa se comporte excelent la folosire. Un motiv in plus pentru care bicicletele pliabile sunt dorite, acestea prezinta avantaje multiple si se incriu intr-un top al trendurilor actuale.

Bicicleta Pliabila

Bicicleta Pliabila

Avantaje ale bicicletelor pliabile

Orice bun detinut va fi achizitionat ca urmare a contorizarilor de nevoi, avantaje si dezavantaje. Se intelege clar ca gama de biciclete pliabile este avantajata prin posibilitatea de a fi depozitata fara prea mari probleme. Insa nu numai despre asta este vorba.

Usor de transportat – te poti deplasa si cu ajutorul mijloacelor de transport in comun. Nu va dezamagi, ci din contra va oferi un context potrivit pentru ca deplasarea in orice loc sa fie una usoara si pentru ca drumetiile planificate sa fie fara probleme.

Mai cu seama in cazul celor care nici nu au prea multa conditie fizica sau care obosesc repede, cei care exerseaza pedalatul si nu ar putea sa sustina un drum prea lung pe bicicleta, va conta foarte mult acest aspect. La aceast capitol se poate mentiona si avantajul ce tine de transportul cu masinaș plecatul in vacanta spre exemplu nu trebuie sa insemne o pauza de la pedalat. Fiind nevoie de transport, bicicleta pliabila nu va impune acele costuri legate de un suport special pentru biciclete.

Siguranta sporita – un model pliabil va permite ca depozitarea sa fie mai usoara, ceea ce scuteste si de riscul unui posibil furt. Imbunatateste asadar modul in care un utilizator se poate bucura de achizitia facuta, pe termen lung, avand-o mereu la indemana.

Nici macar nu va mai trebui sa intereseze unde se poate parca, intrucat va fi mereu tinuta indeaproape.

Ce trebuie sa stie cei interesati

Bicicletele pliabile sunt usor diferite. Tocmai  din perspectiva faptului ca se pliaza prezinta o altfel de constructie. Cu avantajul de a fi mai compacta, aceasta va fi in egala masura si mai complexa la capitolul mecanic. De asemenea, dispune de mai putine trepte de viteza si poate fi de o greutate totala ceva mai mare.

De altfel, alegerea unei biciclete, fie ea si plaibila, tine cont de anumite caracteristici, de la diametrul rotilor la dimensiunea de cadru, la viteze, materiale si calitatea acestora. Deci aceastea nu se vor exclude cand vine vorba de o varianta pliabila. De preferat sa existe si o atentie la accesorii, intrucat acestea sunt utile si practice. Spre exemplu, chiar daca nu va exista un cadru specific pentru bidon de apa, poate ca modelul de bicicleta va avea un portbagaj.

Utile mai ales pentru cei care parcurg in mod constant distante mari, cum ar fi cei dependenti de transport ce fac naveta spre exemplu, bicicletele pliabile sunt practice si de dorit. Au preferinta pentru acestea cei care doresc sa se bucure de experienta pedalatului, insa nu pe distante foarte mari sustinute de programe lungi si intense de sport.

Cei interesati regasesc la piese-accesorii-biciclete.ro optiuni si oferte de pret in acest sens.