Tresa pune la dispozitie echipamente variate pentru protectie, speciale pentru sezonul rece

BUCURESTI - 9 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tresa, furnizor de imbracaminte si incaltaminte de protectie, ofera pentru domenii si nise diverse solutii complete. Produsele regasite la Tresa respecta standardele in vigoare si sunt adaptate si in functie de sezon.

tresa.ro

Pentru ca sezonul rece este tot mai aproape, gama de imbracaminte de protectie este completata de produse de interes. Astfel, Tresa asigura stoc de jachete si imbracaminte impermeabila, pantaloni, veste, manusi, bocanci etc.

Imbracaminte pentru sezonul rece

In functie si de domeniul de activitate, exista repere diverse despre tipul de imbracaminte si incaltaminte adecvate. Echipamentul in cauza trebuie sa faca fata riscului, a conditiilor speciale de munca. Exista norme legale despre tipul de echipament indicat si prevederi europene fata de care angajatorii se vor raporta pentru a pune la dispozitie echipei de angajati toate produsele necesare.

Cerintele speciale la echipamentele de protectie pentru sezonul rece se refera mai ales la tipul de incaltaminte. Vorbim despre bocanci, impermeabili, rezistenti la diversi factori externi. Anti perforatii, cu talpa speciala, captusiti sau nu, in gama de la Tresa sunt variante diverse. Acestia indeplinesc rol multiplu, asigura confort la utilizare, inclusiv confort termic, dar trebuie sa fie si optimi, robusti si cu aderenta la suprafata de lucru. Pentru alegere adecvata poate fi solicitata consilierea profesionala.

Protectia mainilor este de asemenea importanta. Mainile sunt printre cele mai expuse la temperaturile scazute si la riscul de ranire. Pentru protectie manusile sunt absolut necesare. In functie de tipul de activitate, manusile potrivite pot fi cele multipurpose, care izoleaza termic, care absorb vibratiile, antiderapante, antitaiere, rezistente la substante chimice etc. La Tresa regasim inclusiv manusi de protectie combinate, rezistente la abraziune, taiere, sfasiere si impungere.

Jachete de iarna, scurte, reflectorizante, salopete de iarna impermeabile sunt completarea seturilor de echipamente pentru sezonul rece. Toate acestea pot fi alese in functie de marimile necesare, durata de livrare este estimata in functie de stoc, ce poate fi imediat disponibil sau regasit in gama producatorului.

Avantaje de colaborare cu Tresa

Tresa isi propune sa fie un reper pentru domeniul de safety in orice nisa de munca. Echipamentele ce le pune la dispozitie sunt de la branduri producatoare de renume. Comenzile pot fi facute online, produsele pot fi si personalizate sau realizate la comanda.

Pentru fiecare comanda Tresa rasplateste clientii cu puncte de fidelitate. Acestea pot insemna reduceri de pret la valoarea comenzilor viitoare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/tresa-pune-la-dispozitie-echipamente-variate-pentru-protectie-speciale-pentru-sezonul-rece