Triplu Comfort, o alegere ideala pentru proiectul tamplariei PVC

BUCURESTI - 22 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Triplu Comfort pune la dispozitie o gama variata de profile de termopane. Pentru bugete diverse, insa un interes comun al clientilor, acela de a gasi calitate la nivel superior, oferta celor de la Triplu Comfort este una diversificata. Serviciile puse la dispozitie sunt menite sa ofere clientilor o experienta completa, incepand cu partea de consiliere si pana la stadiul final de proiectare si montare a tamplariei PVC.

triplu comfort

triplu comfort

Confortul la puterea a treia

Din momentul in care tamplaria PVC a inceput sa devina mai populara in randul populatiei, a existat si interes crescut in a gasi pe cei care pot oferi si calitate in executie. Altfel spus, nu este de ajuns sa considerati ca ati facut o alegere buna doar pentru simplul fapt ca ati ales acest gen de tamplarie. Este important sa gasiti un proiectant care ofera calitatea mult dorita, la un pret echilibrat.

In cadrul paginii oficiale triplucomfort.ro cei interesati regasesc o prezentare detaliata a serviciilor. Tot aici regasim si ofertele curente. Sticla termoizolanta spre exemplu este o recomandare, intrucat poate avea ca efect pe termen lung de reducere a consumului energetic. Cu cat tamplaria si sticla sunt alegeri mai bune, de calitate si montate corespunzator, cu atat sunt mai multe sanse ca pe timp de iarna sa nu aveti pierderi de caldura si sa eficientizati investitiile.

Confortul oferit de tamplaria PVC este amplificat si de capacitatea acesteia de a izola fonic si termic. Un test simplu inseamna sa inchideti fereastra si sa observati ca zgomotul de la exterior este minim auzit sau chiar deloc. Ceea ce este de preferat pana la urma, caci acasa aveti acel spatiu intim care sa va ofere relaxare, timp placut si confort sporit.

Alegeti tamplaria corespunzatoare

Nu bugetul ar trebui sa fie factor decisiv in ceea ce priveste alegerea tamplariei. Asa cum cei de la Triplu Comfort sustin, este de preferat sa cunoasteti tehnic vorbind care este coeficientul de transfer termic, de transmisie luminoasa, de reflexie luminoasa si de izolare fonica a tamplariei alese. Acestea sunt reperele confortului.

Cei interesati de oferte de pret pot accesa pagina oficiala, triplucomfort.ro .

 

Contact:

0743 447 766

0743 448 866

0743 449 966

termopane@triplucomfort.ro

Catamarasti Deal 717253, Aleea Orhideelor Nr. 7 A