Un avocat din Cluj competent va ajuta sa stabiliti procedural intelegerea privind programul de vizita pentru minor

BUCURESTI - 26 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Daca v-ati separat de mama sau tatal copilului, acesta sau aceasta continua sa aiba drepturi si autoritate parinteasca. Este de preferat ca cei doi sa se inteleaga de comun acord cu privire la un eventual program de vizitare si cum se impart responsabilitatile. Insa legal vorbind, un avocat din Cluj competent in dreptul familiei este de preferat sa fie contactat. Va ajuta sa puneti in ordine toata situatia.

avocat dreptul familiei

avocat dreptul familiei

Stabilirea domiciliului minorului 

Toate actiunile facute trebuie sa aiba in vedere interesul superior, ce este al minorului de altfel. Stabilirea domiciliului este facuta de catre autoritatea competenta. Insa, indiferent unde un minor va petrece mare parte din timp, nu inseamna ca celalalt parinte este exclus din viata copilului. Un avocat in Cluj va poate ajuta in acest sens. 

Va conta mediul in care un copil se dezvolta, ce conditii si stabilitate are. In stabilirea domiciliului parintii trebuie sa prezinte conditiile pe care le pot oferi. Un avocat va ajuta sa aduceti in fata instantei probele necesare si relevante in acest caz. 

Un mod corect de a sustine buna dezvoltare, in armonie a unui minor, in ciuda faptului ca parintii sunt separati, se refera la ambii parinti implicati in program. Ideal este ca cele doua parti sa se inteleaga, iar organul de drept doar sa consfinteasca aceasta intelegere. Cu toate acestea, de un avocat Cluj specializat si in dreptul familiei aveti nevoie pentru consolidarea unui caz de acest gen, pentru a va asigura ca stabilirea programului de vizita si pensia alimentara nu va sunt defavorabile, voua, cat mai ales minorului.

Fiecare caz este diferit. Nu sunt excluse din practica judecatoreasca stabilirea ca un minor sa locuiasca un timp egal atat la mama, cat si la tata. 

Cautati avocatul potrivit 

Evolutia cazurilor de stabilirea a domiciliului si a pensiei alimentare, tot ce tine de exercitarea autoritatii parintesti, poate evolua surprinzator. Chiar daca aparent se pun de acord, in instanta uneori cei doi parinti incep o lupta de orgolii. Cu un avocat competent si potrivit cazului veti reusi sa va aparati interesele, cand cealalta parte incearca discreditarea, veti gasi o cale comuna in interesul minorului. 

Un avocat Cluj specializat in astfel de cazuri in dreptul de familie va poate consilia, dar si reprezenta in instanta. Chiar si cand cazul nu ajunge in instanta, ci se stabileste de comun acord la notar, preferati sa fiti consiliati de avocat. Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/un-avocat-din-cluj-competent-va-ajuta-sa-stabiliti-procedural-intelegerea-privind-programul-de-vizita-pentru-minor