Un organism puternic cu Herbots, supliment pentru porumbei de la Produsecolumbofile.ro

BUCURESTI - 27 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Asemenea oamenilor si porumbeii au nevoie de suplimentarea organismului cu nutrienti diversi atunci cand hrana administrata nu le acopera tot necesarul. In acest sens exista astazi diverse produse, fabricate de producatori cu experienta, care pot crea formulele optime pentru ca organismul porumbeilor sa fie in echilibru.

produsecolumbofile.ro

produsecolumbofile.ro

ProduseColumbofile.ro subliniaza importanta pe care astfel de masuri de preventie, respectiv suplimentari le au in cazul porumbeilor. In acest sens, magazinul online pune la dispozitia crescatorilor de porumbei o varietate de produse semnate Herbots, un brand recunoscut pentru tratamentele, respectiv suplimentele inalt calitative propuse.

Omega Plus

Este un produs semnat de Heribots care devine o necesitate in cazul porumbeilor lipsiti de vitalitate. Acesta are la baza seu de oaie lichid, reprezentand o sursa bogata de energie pentru pasari. Vine in combinatie cu vitamina E si acizi grasi Omega 3, 6 si 9, ce sustin un organism puternic, in echilibru. O varietate de beneficii sunt asigurate organismului acestora si de substante precum uleiul de somon, cel de floarea soarelui, de porumb, lecitina, praful de zer dulce.

Pentru ca efectele sa fie cele dorite, este important ca si administrarea sa se realizeze corespunzator.  Spre exemplu, produsul Omega Plus Herbots se adauga intr-o lingura per kg de hrana. Producatorul recomanda combinarea acestuia cu alte produse precum Optimix sau BMT, pentru ca efectul sa fie cel dorit vizavi de viteza si eficienta porumbeilor cand participa la maratoane. Detalii vizavi de timpul optim de administrare in acest caz se regasesc in magazin.

OPTIMIX

De asemenea semnat de Herbots, produsul constituie un mix de vitamine, minerale, aminoacizi, micro elemente si extracte de plante. Este un conditionator, concept intalnit in cresterea de porumbei, deci cu care columbofilii sunt familiari.

Pentru ca actiunea acestuia sa fie cea dorita, e necesar ca administrarea sa se realizeze intocmai cu recomandarile producatorului. In acest caz produsul va fi administrat dupa curse, respectiv in prima si a 3 a zi de la sosire. Este ideal mai ales dupa cursele lungi, grele, dar si dupa ce porumbelul a urmat un tratament medicamentos, de exemplu.

Si alte produse columbofile semnate Herbots sunt recunoscute in lumea columbofila pentru efectele deosebite pe care le au asupra porumbeilor. Cei interesati le pot comanda la costuri rezonabile de pe produsecolumbofile.ro, unde gasesc informatii relevante cu privire la efecte si administrare.