Un somn linistit incepe cu alegerea lenjeriei potrivite

BUCURESTI - 25 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In aceasta perioada atat de incercata, in care se urmareste evitarea raspandirii virusului COVID-19 prin auto-izolare, timpul petrecut acasa este cel predominant. Si locul preferat este, evident, patul. Fie ca este folosit pentru somn, fie pentru a urmari serialele si stirile la tv, patul ramane aliatul de baza in special in situatia de fata.

Coneltex.ro

Coneltex.ro

Confortul, relaxarea si somnul incep de la alegerea saltelei si a lenjeriei de pat potrivite. Toate acestea, cumulate, au o influenta asupra starii de spirit a fiecaruia si, implicit, a sanatatii. 

Pilota - o investitie pe termen lung

Facand referire strict la pilota, se poate afirma faptul ca aceasta nu este destinata doar sezonului rece. Sunt atat de multe persoane care o folosesc si vara! 

In momentul in care se doreste achizitionarea unei pilote, trebuie avut in vedere faptul ca aceasta va fi o investitie pe termen lung.

O pilota de calitate ar trebui sa fie cat mai rezistenta de-a lungul timpului, fara a-si modifica in vreun fel structura si aspectul si fara a se deteriora. In mod normal, aceasta ar trebui sa nu isi modifice structura timp de cateva sezoane. Specialistii spun ca durata medie de viata a unei pilote de calitate este de 8-10 ani.

Pana si pretul ar trebui sa fie ca un semn de intrebare in ceea ce priveste calitatea unei pilote. Intotdeauna, o investitie mai mare facuta la inceput se va dovedi de-a lungul timpului a fi o achizitie buna si asta datorita rezistentei sale si a confortului pe care il ofera.

Cum poate o pilota de proasta calitate sa influenteze sanatatea? E simplu! Aceasta poate cauza alergii, raceli, dureri de spate si chiar intreruperi ale somnului. Calitatea indoielnica a materialelor din care este aceasta confectionata isi va arata efectele in timp.

Pentru achizitionarea unei pilote de calitate, ar trebui sa se apeleze la un magazin de profil cunoscut, cu experienta in domeniu si la care intotdeauna oferta va fi variata.

In acest sens, o recomandare ar fi magazinul online Coneltex, care are o experienta de 27 de ani in domeniul productiei de confectii textile, atat pentru casa, cat si pentru hoteluri.

Oferta magazinului este variata in ceea ce priveste pilotele. Se regasesc aici pilote 4 anotimpuri, pilote matlasate, din bumbac creponat, microfibra, bumbac neted sau polar. 

Fie ca sunteti in cautarea unei pilote pentru o persoana, fie ca aveti nevoie de pilote 2 persoane, Coneltex este locul unde se regasesc atat modele simple, in culori uni, cat si variante cu diverse imprimeuri.

Oferta completa si mai multe informatii despre pilotele Coneltex, le regasiti accesand site-ul magazinului.