Un transplant de par la clinica Dr. Felix Hair Implant, o schimbare radicala

BUCURESTI - 26 august 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Podoaba capilara este de multe ori cea care contureaza trasaturile unei persoane, care reda stima de sine si poate cea care este motiv de mandrie. Deseori totusi, se intampla ca lipsa acesteia sa insemne si scaderea stimei de sine, alaturi de izolarea sociala, in timp. Caderea parului inseamna o viata schimbata in sens negativ, deoarece este un aspect greu de ignorat si este o mare diferenta, pe care cei din jur o observa. Din teama de a fi respins sau poate marginalizat, orice om care sufera de alopecie prefera sa stea retras si sa nu participe la nicio activitate sociala.

Dr. Felix Hair Implant

Dr. Felix Hair Implant

Pentru a reda increderea si in special aspectul mult dorit al oamenilor care sufera de alopecie, cei de la clinica Dr. Felix Hair Implant ofera servicii de transplant de par prin tehnici noi, non invazive si care aduc cu adevarat schimbari semnificative. 

Tehnica Q-FUE , chiar in Romania

Chiar daca la multe domenii Romania nu este in capul listei, iata ca atunci cand vorbim de implantul de par aceasta clinica Dr. Felix Hair Implant s-a ridicat la nivelul asteptarilor si poate chiar peste. Aducand tehnicile orientale si la noi in tara, aceasta clinica ofera posibilitatea celor interesati sa beneficieze de servicii de top, fara costuri extrem de mari pentru drum, cazare si altele in afara tarii.

La clinica Dr. Felix Hair Implant activeaza doar medici ultraspecializati care realizeaza manual fiecare proces. Tehnica Q-FUE este cunoscuta ca fiind printre cele mai putin invazive metode, dovada a faptului ca niciun pacient nu are cicatrici sau sangerari in urma interventiei.

Aceste procese aduc cu adevarat schimbari semnificative pentru aspectul fizic al celor care le calca pragul ca pacienti, iar rezultatele arata foarte natural, astfel incat nu oricine poate sti ca este vorba despre un implant. 

Pentru clientii interesati mai multe informatii pot gasi in pagina oficiala. Testimonialele altor clienti arata si ofera informatii concrete si complexe despre procesul acesta, alaturi de poze de inainte si dupa ale altor proceduri. Orice astfel de interventie trebuie realizata intr-un cadru sigur, de persoane specializate, ceea ce puteti gasi la clinica Dr. Felix Hair Implant. 

Alegeti schimbarile semnificative, deci alegeti tehnica Q-FUE realizata de medici ultraspecializati.

Contact:

+40 720.254.368

 office@drfelix.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/un-transplant-de-par-la-clinica-dr-felix-hair-implant-o-schimbare-radicala