Unic Spot- solutii optime pentru tine si locuinta ta

BUCURESTI - 5 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Locuinta ta inseamna mai mult decat o casa. Este locul unde iti petreci cel mai mult timpul liber, locul unde te refugiezi dupa o zi plina de activitati, locul unde ii spui “acasa”. De aceea este important ca locuinta noastra sa arate exact dupa gusturile si personalitatea noastra. Putem tine cont de asemenea si de tendinte, insa nu este o regula generala.

unicspot.ro

unicspot.ro

Pentru a ne fi mai la indemana, putem alege ca reper magazinul online unicspot.ro . Este eshop-ul care ofera spre publicul larg o gama variata de produse, cu care ne putem redecora, accesoriza sau renova locuinta dupa bunul plac. 

Ce produse ofera Unic Spot 

Daca suntem adeptii petrecerilor in weekend-uri si se anunta musafiri peste noapte, un pat pliant de la Unic Spot este perfect sa il avem la indemana oricand. Acesta se poate strange pentru a-l depozita foarte usor dupa plecarea musafirilor. 

Pentru cei care inca presteaza work from home pot alege din cadrul magazinului Unic Spot scaune pentru birou dintre cele mai confortabile si calitative. Varietatea lor este larga, asadar putem alege in functie de culoarea biroului sau a mobilei. Pentru cei care isi petrec cel putin 8 ore pe zi in fata unui laptop, scaunul de birou are un rol extrem de important. In functie de calitatea acestuia, putem scapa de durerile de spate cat si a picioarelor. 

Masutele de cafea, cele extensibile cat si cele pentru bucatarie sunt de asemenea nelipsite din portofoliul de produse din eshop-ul Unic Spot. Cei care merg in camping abia asteapta sezonul cald sa paraseasca pentru cateva zile zonele urbane agitate, pentru a se bucura de aer curat si de frumusetile naturii. Zonele de munte sunt ocupate de corturi sau rulote, insa din bagaje nu lipseste aragazul cu butelie. Este practic si la indemana, perfect pentru a face micul dejun sau cafeaua de dimineata. Pastilele de racire pentru pastrarea bauturilor sau alimentelor sunt ideale in zilele caniculare. De asemenea la unicspot.ro putem gasi si rucsacurile pentru micile drumetii de weekend. 

Indiferent de alegerile noastre, fie ca ne plac micile vacante in aer liber sau ne place sa petrecem timpul liber in gradina noastra din fata casei, Unic Spot vine cu produse practice pentru noi. 

Date de contact:

comenzi@unicspot.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/unic-spot-solutii-optime-pentru-tine-si-locuinta-ta