Ursitoarele, personaje mult asteptate la petrecerile de botez

BUCURESTI - 3 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Petrecerea asociata unui moment de incarcatura emotionala si religioasa precum botezul tine cont de tematica si se supune unor reguli aparte. Pentru a fi o petrecere potrivita cadrului, prezenta ursitoarelor a devenit o obisnuinta. Sunt personaje despre care povestile din trecut amintesc in detaliu, doar ca in context modern aduc in scena un spectacol dedicat nou nascutului, micului crestin.

Ursitoare

Ursitoare

Pachetele de servicii de tip ursitoare botez Bucuresti Paradisul Personajelor sunt diverse si acopera nevoile si asteptarile parintilor. In varianta modesta, la pachetul simplu, este asigurata coloana sonora si versurile recitate, 3 ursitoare care pun in scena un spectacol unic. Optiunile se diversifica si privind componenta grupului - se poate alatura celor 3 ursitoare un inger pazitor si chiar si o ursitaore rea.  De la texte emotionante si personalizate pana la urari inclusiv pentru frati, parinti sau nasi, cu un cadou bine ales pentru sarbatorit si astrologia si numerologia realizate conform datei de nastere, spectacolul ursitoarelor devine complet.

Botezul si petrecerea, evenimente magice

Entertainmentul la orice tip de petrecere asigura o nota de originalitate. In conditiile in care toata lumea stie cum decurg anumite ritualuri si ce mod clasic de desfasurare exista, elementele surpriza vor sparge rutina. Asadar, pentru ca un eveniment sa fie unul magic, perfect, atipic de asemenea, ursitoarele au rol multiplu: pun in scena o poveste, emotioneaza cu urari bine intentionate, anima publicul si se incadreaza perfect in acest decor festiv.

Preturile pentru astfel de servicii difera in functie de ceea ce se va include extra. Cert este ca tarifele sunt rezonabile, raportate la acele minute in care publicul savureaza spectacolul.

La Paradisul Personajelor gama de servicii este una vasta. Momentul artistic al ursitoarelor se poate completa cu masina de bule, un atelier de creatie, prezenta unui animator pentru copii si multe altele. Din dorinta de a organiza o petrecere fara egal, orice parinte va tine cont de servicii profi si creative, cum Paradisul Personajelor a reusit sa aduca in fata publicului. Multe dintre acestea pot fi alese individual, completand decorul de poveste si animand si publicul, mai ales daca este vorba si de un grup de copii prezenti la o astfel de petrecere.

Cei interesati regasesc toate detaliile de interes in cadrul paginii oficiale.