Usi din sticla, disponibile la Special Doors

BUCURESTI - 30 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Special Doors pune la dispozitia celor interesati usi de interior si exterior, precum si usi din sticla . Ofera solutii complete pentru doritori, asigurand stoc propriu si imediat disponibil sau stoc la furnizorii cu care colaboreaza. Modele deosebite de usi fac parte din portofoliul disponibil aici.

Special Doors

Special Doors

Usile din sticla de la Special Doors

Usile din sticla sunt un model modern, un design deosebit prin asocierea a doua tipuri de materiale si texturi. Vorbim despre rama din lemn si sticla securizata, groasa de 8 mm. Atipic pentru usile de interior sa fie din sticla intrucat insertiile de sticla sunt mai comune, astfel de usi sunt o adevarata aparitie.

In variantele disponibile la Special Doors astfel de usi sunt imprimate cu diverse modele: sticla printata cu flori, peisaje sau linii interesante. Cromatic vorbind tocul poate fi alb, wenge, cires. Astfel de usi sunt de marca Doors Bulgaria.

De mentionat ca acestea includ o sticla speciala, calita cu imprimare. Un astfel de proces asigura rezistenta sporita, astfel incat grijile legate de cat de bine se comporta sticla la socuri, izbituri, la miscari bruste nu sunt fondate.

In ofertele de la Special Doors regasim si accesorii incluse la orice achizitie de usa: toc, garnituri, balamale, broasca si chei. Usile de acest gen pot avea ca directie de deschidere exterior/interior, stanga/dreapta.

Avantajele usilor din sticla

Vizual sunt interesante si modele originale. Din punct de vedere practic si functional astfel de usi indeplinesc toate functiile usilor clasice. In mod special tinand cont de usile din sticla sunt de mentionat cateva avantaje:

    Sunt elemente ideale pentru incaperile mai putin luminate.
    Pot fi folosite in orice tip de spatiu, fara restrictii.
    Rezista la conditii diverse, la umiditate de asemenea.
    Intretinere usoara.

Altfel spus, usile din sticla pot inlocui cu succes orice tip de usa de interior, fara sa dezavantajeze. Sunt o alegere indrazneata, ce se potriveste mai degraba in case moderne. Pentru o asociere potrivita cu pardoseala potrivita, Special Doors recomanda gama sa de tipuri de parchet, in nuante diverse si de grosimi diferite.

Pentru a vizualiza ofertele curente si printurile dorite pentru usile de interior, cei interesati trebuie sa acceseze site-ul https://www.specialdoors.ro.