Utilaje profesionale, pentru munca de calitate - Eugen Trans deține și închiriază vibrocompactor

BUCURESTI - 13 decembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Diversele proiecte de reparații sau construcții drumuri, de săpat șanțuri, terasamente, de consolidare de ce nu, implică utilizarea unor utilaje profesionale. Acestea sunt al doilea aspect extrem de important, după resursa umană specializată. Pentru închirieri de utilaje profesionale, printre care și vibrocompactor, nu ezitați să apelați la flota auto Eugen Trans.

eugentrans.ro

eugentrans.ro

La o scurtă analiză a flotei auto a acestei firme descoperim varietatea de utilaje. Acestea sunt ele însele o garanție a calității muncii prestate. Pot fi și închiriate, iar termenii de închiriere sunt avantajoși pentru clienți. Iată despre ce este vorba.

Vibrocompactor, disponibil pentru închiriere

Metoda de a închiria un vibrocompactor este una rentabilă. Utilajul este folosit astfel pe perioade determinate, este în perfectă stare și la finalul proiectului este predat. Asta înseamnă că prestatorul de servicii, clientul, nu răspunde de întreținerea sau depozitarea utilajului. În plus, are imediat disponibil un astfel de utilaj, pentru perioade de timp necesare - pe termen scurt, mediu sau lung.

Aparte de disponibilitate și de alți termeni avantajoși privind colaborarea cu Eugen Trans - spre exemplu asistența tehnică este inclusă - vorbim și de costuri rentabile și de calitatea în sine a utilajului. Firma în cauză oferă spre închiriere vibrocompactor de 14 tone, cu articulație în 3 puncte.

Pe cât este de performant, pe atât de avantajos în varianta de închiriere și nu de achiziție proprie. Costurile sunt destul de mari, investiția este una prea mare pentru moment și, în plus, ar putea fi vorba de o utilizare periodică - iată motivele care înclină balanța spre închiriere mai degrabă decât spre cumpărare. Sau poate fi vorba de o soluție de moment, pentru a duce la bun sfârșit un proiect, până la o viitoare investiție într-un utilaj complex.

Eugen Trans înseamnă servicii complete - închiriere utilaje diverse

Eugen Trans, pentru necunoscători încă, este firmă de construcții civile și industriale, de drumuri și poduri, ea însăși cunoscătoare a normelor din domeniu. La rândul său, cu o flotă auto generoasă, vastă și modernă, pune la dispoziție serviciul de închiriere. De aici pot închiria cei care au nevoie nu doar de vibrocompactor. Sunt disponibile de asemenea automacara de mare tonaj - de la 18 la 200 de tone - sau utilaje de construcții - printre care buldoexcavatoare, buldozere etc.

Din pagina oficială descoperiți detalii tehnice aferente fiecărui utilaj, ca un plus de convingere că ceea ce veți găsi aici este ce aveți nevoie. Utilajele sunt bine întreținute și periodic verificate, astfel că în momentul predării sunt perfect funcționale.

Cum puteți închiria

Din pagina oficială sunt detalii de prezentare ale utilajelor. Pentru alegerea optimă a acestora este de preferat să solicitați ajutorul echipei. Veți fi întâmpinați de profesionalism și ghidați pentru ca alegerea făcută să corespundă cu nevoia pe care o aveți. Totul se va rezolva în timp util, pentru ca proiectele aflate deja în derulare sau care urmează să fie începute să nu aibă întârzieri legate de dotările necesare.

Eugen Trans este aliatul business-urilor care duc la bun sfârșit construcții de drumuri și poduri durabile.

Contact:

+4 (0) 725 407 426

contact@eugentrans.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/utilaje-profesionale-pentru-munca-de-calitate-eugen-trans-detine-si-inchiriaza-vibrocompactor