Valorificarea luminii in designul de interior

BUCURESTI - 3 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Luminozitatea are un impact major asupra intregului aspect dintr-o incapere. Cand vine vorba despre modul in care iti doresti sa iti amenajezi si decorezi locuinta, corpurile de iluminat sunt aproape la fel de importante si esentiale precum culoarea peretilor. Cu ajutorul lor, poti pune in valoare detaliile amenajarii, iar efectul unei bune iluminari creeaza un sentiment placut de caldura si confort.

www.decodepot.ro

www.decodepot.ro

Corpurile de iluminat sunt gandite in asa fel incat sa controleze lumina, intensitatea si modul in care este canalizata spre anumite zone. Asadar, fie ca ele sunt suspendate, aplicate pe perete, tavan, inserate in podea sau chiar in obiecte de mobilier, un corp de iluminat contribuie semnificativ la amenajarea unei incaperi.

Propuneri de iluminat pentru fiecare camera

Livingul poate veni cu optiuni si combinatii multiple. Acest lucru se datoreaza faptului ca, prin natura lui, un asemenea spatiu poate indeplini mai multe functiuni: evidentiaza volume, forme si culori. Cu ajutorul luminii se pot delimita zonele cu destinatii diferite – cele pentru discutii, pentru luat masa, lectura, etc.

Pe langa lustra impunatoare situata intr-o zona centrala, prezenta unor felinare intr-un stil clasic si autentic, care au si rolul unor decoratiuni casa este o idee excelenta. Vor creea un spatiu placut, armonios care iti transmite o senzatie de caldura si primire, imediat cum pasesti in interior. Lampile pot fi utilizate pentru a scoate in evidenta un colt intunecat sau pentru a va ajuta la citit. Pot avea un farmec aparte daca sunt asezate langa fotoliu sau canapea.

In dormitor, corpurile de iluminat trebuie sa contribuie la crearea unei atmosfere linistite si relaxante. Aici se incadreaza perfect luminile ambientale, dar se recomanda si corpurile de iluminat care confera mai multa lumina pentru zone precise. Lampioanele sunt foarte apreciate la aceasta categorie deoarece sugereaza un sentiment placut de caldura si speranta prin semnificatiile care le prezinta. Poti alege o culoare simpla, lipsita de stridenta care sa asigure un confort vizual si care sa se adapteze decorului.

In baie e necesar sa se gaseasca o sursa de lumina in apropierea oglinzii, dar la fel de importante sunt si luminile ambientale care sa ajute la crearea unei atmosfere relaxante. Lumanarile parfumate, in diverse forme sunt nelipsite din acest spatiu pentru au o puternica influenta de relaxare.

 

DecoDepot este magazinul online care pune la dispozitie o gama larga de decoratiuni pentru locuinta ta. Corpurile de iluminat reprezinta o categorie importanta care se remarca prin diversitate si un design deosebit.