VD Interior propune eleganta si rafinament clasic pentru mobila de interior

BUCURESTI - 10 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mobilarea casei inseamna ceva mai mult decat a alege piese sau un set care sa umple un gol. Este vorba de stil, eleganta si functionalitate, gandind si din perspectiva anilor ce vor veni. In timp ce unii se orienteaza dupa ce dicteaza moda pe acest segment, VD Interior propune mai degraba eleganta clasica, cea care de altfel nu are competitie si nici nu este un stil ce iese din tendinte.

VD Interior

VD Interior

Atemporala, unica si interesanta, mobila clasica din lemn masiv asa cum o propune vdinterior.ro este o completare deosebita pentru orice tip de incapere. De preferat sa se integreze in locuinte ce au fost amenajate in stil clasic, desi stilurile care fuzioneaza nu sunt nici ele gresite.

Mese si scaune de la VD Interior

Unele dintre piesele de nelipsit sunt masa si scaunele. Acestea sunt amplasate in livinguri, in zona de dining, in bucatarii sau in camere unde spatiul generos permite expunerea unui astfel de set. De preferat sa aiba confortul ca reper.

VD Interior se axeaza pe stilul scaunelor tapitate, cu spatar inalt. Niciun detaliu nu este comun aici astfel ca materialele folosite se incadreaza de asemenea in lista de aspecte ce dau eleganta produsului. Lemnul este sculptat si scos in evidenta prin finetea formelor. In stilul pur clasic, scaunele dispun si de manere, cu detalii regale.

In schimb, mesele trec de la stilul industrial, simple cu blat din lemn si suport metalic la stilul modern. Cele clasice raman favorite, cu sculpturi la picioarele de suport si cu tonul de culoare deja reprezentativ, lemn masiv in tonuri pamantii.

Mobilier complet de la VD Interior

Aceeasi sursa poate fi aleasa pentru mobilarea spatiilor, fie vorbind de cafenele, birouri, fie de resedinte. In ceea ce priveste alegerile pentru spatiul personal, al caminului, VD Interior poate executa integral un proiect de tip ansamblu mobilier pentru livinguri, dormitoare etc. Asadar in catalogul de produse aici se vor gasi de asemenea fotolii si demifotolii, canapele, dormuze etc.

Orice preferinta a clientului este pusa in practica, astfel ca materialele, finisajele, culorile pot fi schimbate. VD Interior personalizeaza deci fiecare proiect. Detalii, inspiratie si tipuri de mobilier puse la dispozitie se regasesc in cadrul paginii oficiale, vdinterior.ro .