Verre de Nature - Manicos recomanda uleiul de samburi de struguri

BUCURESTI - 16 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Manicos, producator de suplimente si cosmetice naturale, pune la dispozitia publicului interesat o gama vasta de produse. Punctul comun al acestora consta in extractele naturale si vegetale, printre acestea, din gama de suplimente alimentare, regasim si uleiul de samburi de struguri.

Manicos

Manicos

Utilizat atat intern, cat si extern, acest ulei de samburi de struguri este 100% natural, fara adaos, fara conservanti.

Utilizare - recomandari privind actiunea benefica a uleiului de samburi de struguri

In lista de avantaje privind consumul acestui tip de ulei regasim o varietate de aspecte: considerat protector hepatic, previne stresul oxidativ, previne si reduce ridurile, regenereaza, este dermonutritiv si emolient. Poate fi consumat ca atare, de preferat dimineata sau extern, aplicat direct pe zona de interes.

Uleiul de samburi de struguri - are rol antioxidant

Pentru cei care nu stiu, uleiul de samburi de struguri contribuie activ la mentinerea tineretii, a elasticitatii vaselor de sange. Previne hipertensiunea arteriala, protejeaza sistemul circulator si imunitatea.

Strugurii sunt fructul zeilor, supranumiti astfel inca din antichitate. Erau binecunoscute beneficiile acestora asupra organismului. Unul dintre fructele cele mai bogate in substante nutritive, strugurii consumati frecvent si constant actioneaza asupra efectelor imbatranirii. Ajuta deci celulele sa nu se uzeze, datorita resveratrolului printre altele.

Efecte benefice:

  Hipocolesterolemiant.

  Regenerant.

  Antioxidant.

  Emolient.

Consum

Uleiul de acest gen poate avea o popularitate crescuta datorita gustului sau placut. Este ideal pentru a fi adaugat cu usurinta in preparate, cum ar fi salatele - indicatia este de a evita prepararea termica.

Cu efect tonic, revigorant, hidrateaza pielea si o face mai elastica. Este adesea folosit la masaje corporale, are avantajul de a fi absorbit rapid, nefiind gras. 

Manicos recomanda acest tip de ulei si in scop cosmetic, chiar si pentru a hidrata zona din jurul ochilor. Fiind mai sensibila, nu orice tip de produs cosmetic poate fi util. Uleiul de samburi de struguri poate fi aplicat direct pe zona, tamponand usor. Actioneaza delicat, dar eficient asupra ridurilor.

Concret, indiferent cum este utilizat, intern sau extern, acest tip de ulei inseamna clar o portie de sanatate.

Comenzi online

Uleiul extras din samburi de struguri poate fi comandat online, din cadrul paginii producatorului Manicos. Acesta vine in recipient corespunzator, prevazut cu picurator, la pachet cu indicatii de consum si depozitare.

O astfel de alegere este avantajoasa si din punct de vedere financiar, fiind practicate preturi de producator. Detalii regasim in cadrul paginii oficiale.