Vesminte bisericesti realizate dupa inalte repere de calitate

BUCURESTI - 16 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nu trebuie sa fii expert sa stii ca din punct de vedere al dogmelor bisericesti preotii si cei ce fac parte din aceasta sfera au o vestimentatie aparte. Aceasta are menirea de a arata pretuire fata de divinitate. Nu poate fi ignorat faptul ca acestea pot avea un design aparte, cromatica diversa, deci reprezinta optiuni ce nu limiteaza caracterul estetic.

Vesminte Bisericesti

Vesminte Bisericesti

Pentru nevoile diverse pe care le pot avea cei din aceasta lume, producatorul Crilovic dispune de o vasta paleta de tinute specifice. Asa cum arata si pagina oficiala, vesmintebisericesti.ro, tematica de inspiratie exista, iar calitatea in executie este un aspect implicit al misiunii de realizare a acestor tipuri de vesminte si produse bisericesti. Insa in egala masura se tine cont si de un timp optim de livrare a produselor.

Vesminte preotesti de la Crilovic

De la cele brodate la cele tesute, vesmintele ce se regasesc in listele de optiuni ale celor de la Crilovic sunt variate si impresionant de aspectuoase. Acestea pastreaza traditia formelor, inspiratia din sarbatorile religioase si impreuna cu elementele inserate creeaza un design de o armonie apreciata.

Spre exemplu, vesmintele tesute sunt realizate din brocard grecesc, seturi complete pentru ca cel ce le poarta sa nu aiba nevoie de completari. Cromatica este si ea semnificativa, desi se pot pastra tonurile clasice, simpliste. Cat despre ce se poate broda, executia poate fi una personalizata.

De la caz la caz, purtatorul ar putea sa isi doreasca acel tip de vesmant total diferit fata de ceea ce detine. Asadar, un punct de reper al acestuia va fi legat de reprezentarea in broderie a unei icoane, a unei sfinte sarbatori. La alegere, broderia se poate executa dupa bunul plac, tinand cont si de integrarea acelui model pe tinuta. De exemplu, modelul central sau parti laterale pot fi infrumusetate extra, conform cu cererea clientului.

Alte tesaturi brodate de marca Crilovic

Intrucat domeniul este unul atat de vast, executia este similara si in a crea diverse alte tipuri de tesaturi din sfera celor necesare in lacasele sfinte. Din aceasta categorie fac parte epitrahiile, epitafele, bedernitele. O serie de prapuri, steaguri sau acoperaminte pentru biserica sunt si cele care completeaza lista de optiuni.

Importanta acestora o stie orice crestin. Semnificatia acestora se completeaza si cu nevoia de a pastra o tematica anume si de a reprezenta in mod estetic pretuirea fata de locul in care vor fi folosite. Asa ca se explica din toate punctele de vedere de ce astfel de obiecte sunt de mare interes si cum sunt ele realizate minutios.

Repere de contact

Pentru cei interesati in mod personal de realizarea unei comenzi, de o achizitie ce va urma cu un act de donare catre un locas sfant, producatorul Crilovic isi arata disponibilitatea. Locatia acestuia este Vaslui, insa pagina oficiala este cea care deschide o cale mai facila de contact. Tot aici se vor descoperi si listele de produse executate, ca punct de reper al modului migalos, artistic si calitativ de a realiza vesminte preotesti, arhieresti, precum si o serie de alte produse.