Vesminte preotesti standard sau la comanda de la Crilovic

BUCURESTI - 19 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Crilovic , un continuator de traditie in ceea ce priveste arta croitului in materie de vesminte si articole, tesaturi pentru lacasele de cult, permite comenzi standard sau la comanda. In acest sens, unele articole pot fi comandate tinand cont de masuratori sau de alte imagini, culori de tesatura.

Vesminte Crilovic

Vesminte Crilovic

Vesminte pentru preoti si alte ranguri bisericesti

Pentru tinuta de arhierei sau preoti, Crilovic pune la dispozitie toate articolele vestimentare necesare, accesorii ce impreuna compun tinuta completa pentru ca aceste fete bisericesti sa slujeasca asa cum se cuvine si cum impune rangul lor in biserica. Vorbim despre tinute bordate sau tesute, care nu doar ca respecta ceea ce tine de traditia crestin-ortodoxa, de dogme si de reglementarile sinodului, ci sunt imbunatatite ca design, aspect, modele si imprimeuri.

In mod special la categoria de produse de tip vesminte preotesti se remarca o tehnica de executie impecabila si modele deosebite. Pe felon poate trona icoana unui sfant, tematica aleasa fiind purtatoare de simbol pentru intreg setul de articole ce compun tinuta unui preot. Asadar, epitrahilul cel putin va fi decorat asemenea felonului.

In catalogul de produse a acestui producator regasim variante standard de vesminte si epitrahile. Acestea pot fi comandate dupa modelul dorit, specificand insa ce culoare este preferata. De asemenea, trebuie mentionat ca la setul de vesminte exista si galon inclus, iar setul complet cuprinde si acoperaminte pentru sfintele vase. La cerere pot fi brodate dupa preferinte anumite icoane ale unor sfinti. Cat despre dimensiuni, desigur ca acestea vor fi alese corespunzator cu inaltimea purtatorului si nu se pot considera a fi standard, cel putin din acest punct de vedere.

Cine este Crilovic

Cu sediul in Vaslui, acest producator este renumit pe nisa aceasta, a executiilor de croitorie speciala, pentru lacase de cult si slujitori ai Domnului. Pune la dispozitie in atelierul sau creatii unice, executate corect si in timp util, acoperaminte si vesminte variate, in culori la fel de variate. Pentru alegerea preferatelor poate fi consultat catalogul disponibil online, in cadrul paginii oficiale vesmintebisericesti.ro