Vine vara, tu ai tot ce-ti trebuie pentru a ingriji curtea? Daca nu, hai pe magazinulinstalatiilor.ro!

BUCURESTI - 4 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinulinstalatiilor.ro te ajuta sa iti faci o curte ca desprinsa din reviste. Dupa o lunga perioada de vreme rece si nestatornica, este cazul sa iti ingrijesti curtea. In special fiindca acum vei petrece mult timp cu familia si prietenii in aer liber, stand la povesti si gratare. S-au adunat cu siguranta frunze moarte si crengi uscate, gazonul e cam palid si cam chel prin unele parti, deci trebuie sa te apuci rapid de treaba.

magazinulinstalatiilor.ro

magazinulinstalatiilor.ro

De ce anume ai putea avea nevoie

Nu poti astepta dupa zeii ploii sa iti ude gazonul, fiindca ai clipit o data si deja s-a vestejit. O sa ai nevoie de un aspersor de gradina cu baza stabila, ce permite udarea unei suprafete de pana la 125 m patrati. Sau, daca iti place tie sa uzi iarba si te relaxeaza aceasta activitate, poti opta pentru un pistol de pulverizare cu diverse functii VERTO. 

Ca sa scapi de crengile uscate din vie sau alte plante, sigur o sa ai nevoie de un foarfece pentru taiat special pentru acest scop. Regasesti la Magazinul Instalatiilor - Mancaro mai multe variante din care poti alege pentru gard viu, crengi, pomi, vie sau chiar si un foarfece universal. 

Daca ai o sera sau o gradina unde cresti legume si fructe, vei avea nevoie de un pulverizator cu presiune si lance telescopica. Este ideal pentru a stropi plantele cu substante chimice ce le vor proteja de daunatori. Opteaza pentru pulverizatorul Titan Backpack pe care-l poti purta in spate. Iti va fi mai usor sa il transporti, iar operarea va fi mai confortabila. Levierul poate fi adaptat la fiecare parte a pulverizatorului, pentru ca atat dreptacii, cat si stangacii sa il poata utiliza cu usurinta. Lungimea lancei telescopice poate fi ajustata in functie de nevoile tale. 

Pulverizatorul precum si celelalte accesorii cu care vine sunt profesionale, confectionate din materiale calitative, durabile si rezistente la substante chimice. Tija telescopului are chiar si un sistem ce va asigura ca nu se va depune murdarie pe bratul telescopului si nu se va bloca. 

Intra pe magazinulinstalatiilor.ro si pregateste-ti din timp curtea pentru sezonul ce urmeaza. 

Contact: 0746 326 668

comenzi@magazinulinstalatiilor.ro