Vitaminele - suplimente necesare pentru dezvoltarea porumbeilor

BUCURESTI - 16 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Exista multe cazuri in care orice rasa de porumbei poate sa faca avitaminoza. Afectiunea este cauzata de malabsorbtia micronutrientilor. Daca nu pot sa isi acopere necesarul prin mancare, atunci suplimentarea este posibila prin intermediul prafurillor sau a solutiilor. Pentru administrare se recomanda adaugarea de produse columbofile in apa, in asa fel porumbeii nu vor observa diferenta si vor accepta medicamentul suplimentar.

Produse Columbofile

Produse Columbofile

Produsecolumbofile.ro pune la dispozitia tuturor crescatorilor de porumbei o gama variata de produse precum medicamente, suplimente nutritionale, vaccine, instrumente pentru ingrijirea pasarilor si altele. Produsele oferite sunt compatibile pentru majoritatea speciilor de porumbei. Pe site se gasesc informatii suplimentare la fiecare produs in parte fiind incluse si indicatiile de utilizare sau diferite tipuri de prospecte ce indica doza sau modul de administrare.

Vitaminele se pot gasi si sub denumirea de complexe de substante nutritive extrase din mai multe tipuri de plante terapeutice. Printre produse columbofile disponibile in magazinul online mentionat mai sus se afla si Gerwit , Avipharm , BtAmin Forte si Mumm .

Care este intrebuintarea pentru fiecare dintre acestea?

Gerwit – este un complex de vitamine, mai exact un numar de 18, si este administrat in timpul  perioadelor de reproducere, de naparlire sau chiar si atunci cand porumbeii participa la diferite concursuri, expozitii. Compozitia vitaminica se poate pune in apa sau in hrana  porumbeilor si se gaseste in sticle de 1 litru.

Avipharm – este conceputa pentru porumbeii care participa la concursuri si contin toti aminoacizii cunoscuti, electroliti si vitamine din complexul B. Acest medicament are rolul de a imbunatati performanta, de a intari si reface organismul dupa competitii, dar si de a oferi rezistenta pentru unele boli.

Mumm -  folosit pentru refacerea rezervelor de energie, acest medicament contine pe langa vitamine si minerale, substante precum matodextrin si glucoza. Are capacitatea de a imbunatati calitatea zborului, previne oboseala si imbunatateste rezistenta.

Vitaminele au un rol important in cresterea si dezvoltarea corespunzatoare la aceasta specie de pasari. Datorita faptului ca porumbeii traiesc in grupuri, alimentarea si suplimentarea lor se face pentru un lot intreg, nu individual. Pentru mai multe informatii cu privire la produsele de porumbei se poate accesa http://produsecolumbofile.ro/.