VitaMIX - sursa ta online de sanatate

BUCURESTI - 18 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Se stie ca alimentatia este factorul predominant care ne influenteaza sanatatea. Atunci cand aceasta este una corespunzatoare, atat nutritiv, cat si in ceea ce priveste modul in care este preparata, se resimte asupra starii generale de sanatate.

vitamix.ro

vitamix.ro

Un pas important in acest sens il poate face fiecare, prin inlocuirea unor produse pe care le consuma zilnic cu o alternativa sanatoasa a acestora. Solutii se regasesc, iar VitaMIX poate fi reperul oricui in acest sens. In cadrul magazinului online https://www.vitamix.ro se regasesc produse alimentare variate, dar si articole pentru ingrijire naturale.

Este recunoscut ca fiind o sursa de sanatate pentru calitatea celor comercializate, precum si pentru complexitatea portofoliului. Iata care sunt cateva dintre categoriile spre care cei interesati se pot orienta pentru a completa nevoile alimentare, precum si pe cele de ingrijire:

Suplimentele alimentare

Despre rolul pe care il joaca acestea in alimentatie sunt multe de spus. Sustin o functionare optima a organismului, dar desigur ca nu inlocuiesc o alimentatie corespunzatoare. acestea vin ca o completare a unor mese sarace in anumiti nutrienti, vitamine sau minerale. Categoria disponibila pe vitamix.ro include atat produse naturiste (antioxidanti, produse pentru articulatii, digestie sau imunitate), cat si suplimente fitness, produse pentru mama si copil, pentru afectiuni cardiace, pentru slabit.

Alimentele

VitaMIX propune ca inlocuitori pentru alimentele, ingredientele mai putin sanatoase utilizate aproape zi de zi, alternative sanatoase: mirodenii, produse fara gluten, produse de patiserie si dulciuri, super-alimente, snacks, cafea si ceaiuri, precum si ulei de cocos sub diverse forme.

Ingrijirea personala

Pentru ca aceasta este parte din ritualul zilnic, utilizarea unor cosmetice pe baza de ingrediente naturale vor oferi organismului hidratarea necesara. Regasesc cei interesati in portofoliul magazinului cosmetice BIO si naturale, remedii naturale, precum si produse de uz casnic, de asemenea cu influenta asupra sanatatii.

De altfel, pe site exista pachete si promotii diverse pentru produsele magazinului, spre care se pot orienta cei interesati. Sunt o sursa de sanatate potrivita atat pentru uzul personal, cat si pentru a fi oferite cadou, in semn de grija pentru cei apropiati.

Mai multe informatii despre produsele naturale oferite de VitaMIX, precum si despre utilizarea lor gasesc cei interesati pe site - www.vitamix.ro.

Taguri: vitamixwww.vitamix.ro