Vrei sa importi? Vezi care sunt aspectele pe care sa le urmaresti pentru ca totul sa decurga perfect

BUCURESTI - 28 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Comertul international este unul dintre cele mai importante sectoare ale economiei si totodata unul dintre cele mai dificile. Motivul consta in faptul ca relatiile de la distanta sunt greu de consolidat, iar fara acestea e practic imposibil sa se realizeze activitatea de import, respectiv export de marfa.

mastogaf.ro

Cu toate acestea, sunt anumite aspecte ce trebuie sa fie urmarite cu mai mare atentie pentru ca aceasta activitate sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Care sunt acestea? Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra va vom prezenta mai detaliat fiecare factor ce poate cantari puternic in procesul de import.

Alegerea marfurilor si a furnizorului

Primul aspect ce trebuie sa fie tratat cu multa atentie este cel referitor la tipul de marfa importata. E un detaliu semnificativ deoarece in functie de acest lucru se pot lua masuri suplimentare, ca de exemplu in cazul unor marfuri foarte fragile.

De asemenea, conteaza foarte mult calitatea acesteia, respectiv seriozitatea furnizorilor. Nimeni nu isi doreste sa importe marfa de proasta calitate, cu un nivel de rezistenta scazut sau ca aceasta sa nu ajunga in timp util.

Referitor la ultimul aspect mentionat, un alt detaliu este de asemenea vital  - il vom discuta in continuare.

Seriozitatea firmei de transport international de marfa

In functie de tipul marfii, cantitatea acesteia, distanta si durata de livrare dorita, trebuie sa se aleaga cu atentie firma de transport international de marfa. Aceasta trebuie sa prezinte un personal cu experienta, o flota de vehicule aflate in cele mai bune conditii tehnice si, bineinteles, sa respecte timpul de livrare.

La nivel national si international un adevarat reper este site-ul mastogaf.ro , ce ofera servicii de transport rutier, aerian, maritim, respectiv agabaritic, mereu desfasurate in cele mai bune conditii si caracterizat de eficienta.

Totodata, mai trebuie ca marfa sa poata fi monitorizata, sa se aleaga cele mai eficiente rute si sa existe masuri de siguranta luate pentru ca produsele sa fie transportate in cele mai bune conditii. Ei bine, toate aceste obiective sunt indeplinite cu succes de catre firma internationala de transport Mastogaf Spedition.

Cei care-si doresc sa afle mai multe detalii despre aceste servicii o pot face accesand direct datele de contact ce se regasesc in cadrul site-ului anterior mentionat.

Taxele de vama si legislatia

Din punct de vedere al legislatiei, este foarte cunoscut faptul ca aceasta poate sa difere de la un stat la altul, astfel incat in situatia in care se importa dintr-o anumita tara e necesar sa se cunoasca cat mai multe informatii cu privire la proceduri, legi, restrictii si, cel mai important, taxele de vama percepute.

Sunt aspecte foarte importante si care pot insemna foarte mult pentru intregul proces de import, respectiv export. Nimeni nu isi doreste sa constate faptul ca la finalul transportului de marfa costurile au depasit calculele initiale si intreaga afacere este de fapt o pierdere.

Prin urmare, daca toate aceste detalii sunt atent urmarite, analizate si cantarite, decizia finala va fi cu siguranta una foarte profitabila, eficienta si sigura.

Taguri: mastogaf.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/vrei-sa-importi-vezi-care-sunt-aspectele-pe-care-sa-le-urmaresti-pentru-ca-totul-sa-decurga-perfect