Wolcar, centru de dezmembrari, sursa ideala de piese auto

BUCURESTI - 4 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Centrele de dezmembrari sunt negresit locatii din care va puteti achizitiona piese auto, la preturi avantajoase. Acest domeniu s-a dezvoltat destul de mult in ultima vreme, astfel incat acum vorbim de un mod mai organizat de a vinde astfel de piese. Cei interesati descopera si acces mai facil la acest stoc, online. Wolcar este locul in care doritorii isi pot alege piesele necesare pentru a imbunatati functionarea autovehiculului detinut.

wolcar.ro - dezmembrari auto in Craiova

wolcar.ro - dezmembrari auto in Craiova

Centru de dezmembrari in Craiova 

Wolcar este un nume recunoscut mai ales pe plan local. Este acel centru de dezmembrari unde detinatorii de autovehicule precum Skoda, Ford, Audi, printre altele, pot alege piese auto la preturi excelente. Avantajul financiar rezulta din faptul ca aceste piese sunt originale, insa provin de la masini uzate. Sunt inca functionale si o alegere mai buna decat cele noi, dar aftermarket. 

Pentru a alege astfel de piese este suficient sa descoperiti pagina oficiala Wolcar. Selectand minima informatie legata de tipul de autovehicul, marca si anul de fabricatie, veti putea obtine instant o lista a pieselor disponibile in stoc. Acestea fac parte din categoria de accesorii si nu numai: elemente de caroserie, climatizare, electrice, de interior, pentru motor sau transmisie. 

Stoc imediat disponibil si garantie inclusa 

Ce este practic si avantajos aici se refera de asemenea la rapiditatea cu care pot fi alese piesele, gasite facil. Stocul este actualizat constant. Iar daca veti comanda, in cateva zile primiti si coletul. Acesta este minutios pregatit, nu inainte ca piesa in cauza sa fie testata pe bancul de lucru si astfel sa ii fie verificata calitatea. Piesele astfel achizitionate primesc si garantie cu valabilitate 3 luni. 

Pentru cei care pot ajunge fizic in aceasta locatie, vor descoperi aici si un service autorizat. Pot astfel solicita din acelasi loc si servicii complete, de inlocuire pentru piesele achizitionate. Tot aici pot avea parte de diagnoza auto si de servicii complete de reparatie auto. 

Daca nu sunteti siguri de compatibilitatea unor piese sau accesorii este cu atat mai practic sa solicitati inlocuirea acestora in sediul Wolcar. Consilierea este gratuita pentru cei care au nevoie. 

Detalii regasiti in pagina oficiala. 

Contact: wolcar@yahoo.ro