Wolcar - dezmembrari si service auto in Craiova

BUCURESTI - 15 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Masina ta are nevoie de o piesa ce nu o poti gasi? Wolcar te ajuta chiar daca esti din Craiova sau nu. Acest centru de dezmembrari auto detine un stoc impresionant de piese si subansamble auto de la unele dintre cele mai populare branduri de masini cum ar fi Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, Volkswagen, BMW, Mini, Porsche. Online este mai simplu, iar cu ajutorul filtrelor de cautare poti gasi piesa mult dorita, la un pret avantajos.

wolcar.ro - dezmembrari auto in Craiova

wolcar.ro - dezmembrari auto in Craiova

Wolcar - mai mult decat piese auto

Te-ai putea intreba de ce sa comanzi online o piesa de la Wolcar pentru masina ta. Raspunsul este simplu, ei respecta standarde inalte de calitate si siguranta, iar fiecare piesa este testata pe bancul de proba si atent inspectata inainte de a fi predata clientului. De asemenea, primesti 3 luni garantie, ceea ce este o alta dovada a calitatii pieselor second-hand. Livrarea se va face rapid si ai chiar si garantia returnarii banilor, in caz de retur. 

Pentru cei din Craiova, Wolcar ii asteapta cu personal specializat cu experienta vasta in domeniu si un service auto dotat cu echipamente performante, ce permite reparatia simultana a mai multor masini. Service-ul este specializat in reparatii mecanice si electrice ale masinilor europene. Aici poti veni pentru diagnosticarea computerizata a masinii tale, folosindu-se testere de reprezentanta. Iar in cazul altor marci de masini decat cele mentionate se va folosi testul Bosch. Echipa identifica in mod profesional piesele pe baza seriei caroseriei. Printre acestea se enumera componente electrice, elemente pentru caroserie, de interior, cele ce tin de sistemul de climatizare si altele.

Pe langa reparatii, cei de la Wolcar se ocupa si de chiptuning . Astfel, daca vrei ca masina ta sa fie adusa la reala sa putere si sa economisesti bani, chiptuning-ul este solutia. De asemenea, daca masina ta are probleme de natura estetica, la Wolcar vei gasi echipa specializata in acest aspect, avand disponibila masa de indreptat caroserii si cabina de vopsit. 

Tot pe Wolcar te poti baza daca ai nevoie de tractari auto in Craiova. Astfel, echipi se poate ocupa imediat si de reparatiile necesare odata ce iti transporta masina la sediu. 

Gaseste piesa necesara pentru masina ta pe vw-dezmembrari.ro .

Contact:

wolcar@yahoo.ro