Wolcar – firma de dezmembrari ce ofera piese auto testate pentru marci diverse de masini

BUCURESTI - 27 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Avand in vedere diversitatea marcilor de masini disponibile la ora actuala pe piata, dar si faptul ca mereu apar alte noi modele, este de la sine inteles ca nu tot timpul ne permitem sa investim in piese de schimb noi. Pretul unei piese auto difera de la un model la altul, implicit de la o marca la alta.

Wolcar

Wolcar

De multe ori sunt sceptici in ceea ce priveste calitatea pieselor auto la mana a doua, iar motivele sunt numeroase in acest sens. Wolcar – firma specializata in dezmembrari auto si in vanzare de piese auto – este astazi la dispozitia noastra pentru a alunga orice dubiu pe care il avem in privinta calitatii pieselor auto la mana a doua.

Wolcar – servicii profesionale realizate de specialisti in domeniu

Cu sediul in Malu Mare, Craiova, Wolcar este o forma specializata in tot ce tine de dezmembrari auto. Inca din 2005, specialistii ce formeaza echipa Wolcar ne pun la dispozitie servicii de dezmembrari auto, dar si piese si subansamble auto de la marci de masini diverse. Putem aminti aici de Skoda, Seat, Ford, Mercedes, VW, Porsche si Mini. Totodata, specialistii pun la dispozitia noastra un service autorizat, dar si un parc auto in care diversitatea este la ea acasa.

Calitatea este primul aspect ce recomanda firma Wolcar ca fiind cea de care avem nevoie atunci cand ne indreptam atentie spre piese auto - la preturi modice, insa calitative - sau servicii de dezmembrari auto. Colaborand cu acestia, piesele auto de care avem nevoie ne pot fi livrate prin curier sau putem sa le preluam chiar noi de la sediul firmei. In aceeasi ordine de idei, orice piesa auto second hand este testata atent pe bancul de proba, inainte de a ne fi predata.

Aceasta firma ne intampina cu diversitate in ceea ce priveste piesele auto disponibile spre vanzare. De la componente electrice, elemente de caroserie si interior, sisteme de climatizare si asa mai departe, toate ne sunt puse pe tava atunci cand apelam la expertii Wolcar.

Nu in ultimul rand, orice piesa auto achizitionata vine insotita de garantia de 3 luni. Pe vw-dezmembrari.ro se regasesc si mai multe detalii cu privire la serviciile la standarde inalte pe care Wolcar le presteaza.