Wolcar - piese din dezmembrari Volkswagen in Craiova

BUCURESTI - 2 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand aveti nevoie de piese auto de la dezmembrari, apelati cu incredere la Wolcar . De ce? Vorbim de o societate cu o experienta de 15 ani in domeniul dezmembrarilor auto si a vanzarilor de piese auto second hand. Vorbim de asemenea de o societate cu o gama extrem de diversificata in ceea ce priveste autovehiculele de diverse modele.

vw-dezmembrari.ro

vw-dezmembrari.ro

Wolcar este unul din liderii pe aceasta nisa din Romania, avand sediul in Malul Mare (Craiova), judetul Dolj. Pozitia pe piata si continuitatea pe care o are sunt datorate standardelor ridicate de calitate si siguranta in service auto pe care le ofera clientilor sai.

Wolcar detine un parc auto, un service autorizat si un stoc impresionant de piese si subansamble auto pentru diverse marci de autovehicule. In cadrul magazinului online cei interesati regasesc piese pentru marci precum Volkswagen, Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda si Porsche.

Numarul mare de clienti care apeleaza la produsele oferite de Wolcar este dovada clara ca acestea sunt de calitate. In cazul celor ce au anumite retineri in a opta pentru piese auto second hand, trebuie mentionat faptul ca Wolcar comercializeaza doar piese originale, in stare buna de functionare. Fiecare piesa in parte este testata pe bancul de lucru inainte de a fi pusa la vanzare.

Aveti nevoie de piese pentru Volkswagen? Le gasiti la Wolcar!

Una dintre cele mai des intalnite marci de autovehicule din Romania este fara doar si poate Volkswagen. Acest lucru este datorat in special pretului accesibil pe care acestea le au, dar si faptului ca piesele auto pentru autovehiculele Volkswagen sunt relativ usor de gasit in magazinele de profil sau in parcurile auto.

La Wolcar cei interesati regasesc elemente de caroserie, de climatizare, piese electrice auto, elemente ce tin de interiorul autovehiculelor, motoare si componente pentru motoare, dar si componente de transmisie.  Pentru fiecare piesa in parte este oferita o garantie de 3 luni.

Piesele dorite pot fi comandate telefonic sau online, direct de pe site-ul oficial Wolcar. Livrarea poate fi facuta la sediu (cu ridicare personala), fie prin curier direct la domiciliul clientului intr-una, maximum doua zile lucratoare.

Cei interesati sa descopere intreaga oferta Wolcar sunt invitati sa acceseze site-ul oficial.