Zevo, inspiratie pentru pasionatele de genti - noutati de primavara

BUCURESTI - 26 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Zevo , popular magazin de genti si accesorii din piele, are una din cele mai placute misiuni si anume cea de a ne inspira si a ne oferi frumosul sub forma de genti purtate cu drag zi de zi. Ca de fiecare data, pe masura ce un alt sezon vine, se schimba si preferintele in materie de accesorii. Moda este cea dictata si de preferintele personale, asadar la Zevo regasim o varietate de modele, forme si culori.

Zevo

Zevo

Noutati sau cu ce ne surprinde Zevo

Pentru cele care stiu deja despre acest magazin, fizic si in varianta online de asemenea, nici nu mai trebuie spus faptul ca gentile sunt purtatoare de stil si definitorii in acest sens pentru fiecare femeie in parte. Zevo creeaza, spune povesti si face prin astfel de creatii o declaratie despre originalitate. Gentile nu trebuie vreodata subestimate in ceea ce priveste contributia pe care o aduc in construirea tinutelor care intorc priviri. Sunt mai intai de toate functionale, practice, dar joaca pe doua fronturi si desigur au un rol estetic.

In numele acestui mix de necesitati, Zevo pune mai presus de toate calitatea premium. Asadar, ce regasim aici este despre pielea naturala, combinata in fel si chip, cu materiale diverse, cu texturi diverse. Chiar si in varianta simplista a unui design minimalist remarcam eleganta, bun gust si finete.

In ceea ce priveste noutatile, acest brand se tine de promisiune si continua sa ofere motive bine intemeiate pentru care investitia in astfel de accesorii merita pe deplin. Sunt imediat remarcate gentile in tonuri de bordo, cu atingere de glitter sau nu, animal print, tonuri neutre de alb sau bej, mult negru, multe variatii de maro si albastru inchis. Sunt cateva repere din categoria noutatilor.

Genti pentru orice ocazie

Am depasit de multa vreme tematica combinatiilor cromatice si a asortarii la nivel extins intre incaltaminte si genti, intre culorile tinutelor si genti. Totusi o corelatie este facuta intre ocazie si geanta potrivita, intre stilul de viata si forma gentii purtate. Pentru orice ocazie, orice moment din zi, gentile de la Zevo par a fi un raspuns potrivit.

Pentru cele cu preferinte in ceea ce priveste stilul elegant si sobru, geanta neagra de tip tote, de mana, din piele neagra texturata este o recomandare. Prin simpla sa prezenta se impune si pune accent pe rafinament, pe eleganta feminina. La polul opus, pentru femeia dinamica care in timpul liber prefera sa se arunce in jeans, sneakersi si top lejer un rucsac poate fi alternativa cool la gentile clasice. Si de aceasta data Zevo are noutati - modele unicate de rucsac mic, compact, cu snake skin in tonuri combinate de auriu cu alb. Poate fi purtat si in mana, un model versatil care cucereste orice adepta a acestor accesorii.

Comenzi online

Ca si pana acum, Zevo este activ si in mediul online. Cele interesate de astfel de achizitii nu trebuie sa de deplaseze. Pot plasa comenzi online, unde de altfel si stocul disponibil va fi mai usor de rasfoit. Detalii in cadrul paginii oficiale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/zevo-inspiratie-pentru-pasionatele-de-genti-noutati-de-primavara