Zevo propune eleganta la superlativ privind accesoriile pentru tinute de seara

BUCURESTI - 14 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Renumitul brand de accesorii din piele, genti si rucsacuri, Zevo propune publicului feminin clutch-uri din piele sau cu pietre pentru tinutele festive. In sezonul estival predomina evenimentele speciale organizate in cadre deosebite. Pentru astfel de ocazii Zevo dedica o categorie speciala.

Clutch Zevo

Clutch Zevo

Stralucire intr-o geanta mica si compacta

In mod cert, ca reper al stilului potrivit in cadre elegante, tinem cont de geanta mica, compacta si cocheta in acelasi timp; nu este nevoie de dimensiuni generoase pentru a iesi in evidenta si a sublinia tinuta feminina. In cadrul paginii https://www.zevo.ro/ clutch-urile predomina in categoria de genti de ocazie.

Satinate, in culori neutre, acestea stralucesc la propriu. Sunt potrivite pentru tinute variate, moderne sau de inspiratie boema, chic, vintage de ce nu. Clutch-urile sunt glam si au un aer rafinat pe care il emana. Sunt purtate cu gratie si ies in evidenta prin fiecare detaliu. Zevo a creat cu maiestrie variante de clutch-uri pentru toate gusturile: aurii sau argintii, cu pietre stralucitoare, cu textura fina, lucioasa.

Pentru cele care prefera in schimb eleganta clasica reprezentata de o geanta din piele, spre exemplu, Zevo adapteaza o astfel de idee in prezenta gentilor de tip plic, potrivite pentru tinute deosebite de seara. Vorbim despre geanta de dimensiuni modeste, imbracata in paiete versatile din punct de vedere cromatic - negre si aurii. 

In schimb, clutch-urile metalice se disting prin forma perfect finisata si prin faptul ca sunt rigide - unele seamana cu o caseta. Finisajele sunt de mare importanta - cele cu pietre masive pot fi asociate tinutelor moderne, in timp ce cele cu strasuri pot fi perfecte pentru tinutele pinup, de inspiratie vintage.

Modele unicat, calitate premium

Alegerea unei genti de ocazie este o sarcina destul de pretentioasa, ca insasi ocazia si tinuta aleasa conform unui dress code impus. Sunt relevante toate detaliile aici, de la forma la culoare, textura si materiale. Pentru cele inalte sunt recomandate gentile de ocazie mici si rotunde, spre exemplu.

In ceea ce priveste paleta cromatica nu este cazul de opulenta. Sunt preferate tonuri neutre sau cele usor de combinat cu o varietate de optiuni, bej, negru, rosu, gri printre altele. Iar stralucirea este detaliul final ce face de altfel aceste genti speciale, ornament somptuos dedicat exclusiv tinutelor de gala.

Zevo mizeaza pe modele originale, materiale premium si calitate pe masura. Toate creatiile acestui brand sunt de provenienta din Italia, tara cu traditie in ceea ce priveste prelucrarea pielii. Design original si interesant, finisajele atractive fac din astfel de genti adevarate aparitii. Iar Zevo te inspira sa stralucesti la propriu. Poti pune in valoare acest accesoriu ca element vedeta, cand tinuta este simpla si eleganta.

Comanda online

Tinuta eleganta are nevoie de o completare atenta pentru a continua stilul sofisticat. Gentile de tip clutch sau plic de la Zevo sunt alegeri ideale intr-un astfel de context. Pot fi comandate online, cu livrare imediata din stoc.

Urmareste noutatile Zevo in cadrul paginii oficiale, dar si pe conturile de pe retelele sociale.