Colectie speciala de hainute organice de Craciun pentru copii

BUCURESTI - 13 decembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

De ce este mai special Craciunul acesta?

Colectie speciala de hainute organice de Craciun pentru copii

1. Pentru ca este primul an in care auzi de o colectie organica de sarbatori, asfel cum este cea oferita de brandul britanic Frugi si pe care o gasesti pe www.napati.ro. Intri pe prima pagina la produse noi si vei descoperi o draguta pijamaluta in dungi rosu si alb din colectia Pinguin, alaturi de alte exemplare polare. Si se pot impacheta in ambalaje la fel de speciale.

2. Pentru c a atunci cand in jurul tau toata lumea vorbeste doar de “criza” sau de conflicte politice, tu ajungi sa petreci primul tau Craciun cu sufletelul care a aparut anul acesta in centrul inimii tale, unde va ramane toata viata. Are doar cateva luni si tu deja nu mai poti respira fara el/ea, tresari la primul scancet si nu poti dormi atunci cand nu ii este bine. Sau este primul Craciun cu piticul care acum face pasi, care acum spune prima poezie Mosului, are primele roluri la gradinita sau a mers pentru prima data la scoala. Aici Napati nu are niciun merit, poate doar faptul ca prin articolele de pe blog si prin stilul de viata propus incurajeaza simplitatea si intoarcerea la familie.

3. Pentru ca daca anii trecuti erai nemultumit(a) ca nu aveai timp sa cumperi zecile de cadouri pentru toti prietenii si membrii familiei, acum iti petreci acel timp doar cu puiutul tau, iar cadourile i le iei de pe www.napati.ro, un site foarte accesibil, cu multe filtre si categorizari si alegi exact ce vrei. Cauti manusi culoarea mov de lana pentru fetita ta de 3 ani? Foarte bine, gasesti: http://www.napati.ro/produse/imbracaminte/Manusi_din_lana--37--1.html.

4. Pentru ca atunci cand nu mai ai nici jumatate din banutii pe care ii aveai anul trecut, esti mai bogat cu o mie de comori. Si nu conteaza ca inainte te-ai intrecut in a cumpara tone de jucarii, dulciuri si hainute de Craciun. Acum ai inteles: calitatea e mai importanta decat cantitatea. Si ii cumperi putine, dar bine alese. Aici Napati are merit. Si nu uita, daca nu iti permiti decat o bluzita si un pantalonas asortat, poti sa completezi oricand sacul Mosului cu surprize homemade. Anul acesta se poarta cadourile eco, facute de tine acasa: ii faci un animalut din lut ars, ii tricotezi un fular in culorile preferate, ii coci prajiturica a la restaurant Mami, ii pictezi peretii camerei... Necesitate si trend, hmm, ce bine!

5. Pentru ca de anul acesta poti cumpara hainute organice si incaltaminte ecologica pentru bebelusi si copii si in Romania. Si daca pana acum nu prea ai stiut ce inseamna, incearca sa nu rezisti si sa nu faci precum batranii nostri stimabili care opun rezistenta la nou. Mai bine citeste si informeaza-te. Invata sa faci diferenta. Informatia nu a daunat niciodata, ci din contra, ne-a ridicat sa fim managerii buni care suntem, doctorii iubiti sau avocatii in care lumea are incredere. Iar informatia face ca bebelusul sau copilul tau sa se joace sanatos in parc in timp ce altii stau prin spitale.

Nu vrem sa spunem ca ai un Craciun mai special pentru ca exista Napati, dar se subintelege! Doar Napati a adus o gama aleasa de textile organice pentru cei mici, cu preturi super ok fata de calitatea livrata, ghetute din piele ecologica sau cosmetice cu cel mai bun raport ingrediente organice/cost, toate intr-un format de magazin online foarte simplu si prietenos.
Napati iti ureaza tie si familiei tale Sarbatori simple si vesele!

Despre EUROPEAN CAPITAL TRADING

Site-ul www.napati.ro este dezvoltat de catre EUROPEAN CAPITAL TRADING SRL, care detine domeniul www.napati.ro si marca inregistrata NAPATI.
EUROPEAN CAPITAL TRADING
Ileana Glodeanu 0729155382; ileana@napati.ro
www.napati.ro
ileana@napati.ro