Vrei sa devii mama si nu reusesti? Incerci de mult timp sa ramai insarcinata?

BUCURESTI - 14 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Social, Farmaceutic

Afla cauza medicala la "CLUBUL INFERTILITATII imidoresccopii. ro"

N
Vrei sa devii  mama si nu reusesti? Incerci de  mult timp  sa ramai insarcinata?

Afla cauza medicala la"CLUBUL INFERTILITATII imidoresccopii. ro," unde vei pune intrebari si vei  primi solutii moderne de tratament.

European Hospital te asteapta, impreuna cu perechea ta, Luni, 11 Noiembrie, orele 17:30, in Calea Serban Voda, nr 95-101, pentru discutii medicale personalizate cu dr Ruxandra Dumitrescu , medic primar obstetrica-ginecologie , asistent universitar, supraspecializare in tratamentul infertilitatii cuplului impreuna cu medic embriolog si androlog( specialist in infertilitate masculina).

Cursul este gratuit. Inscrierea se face la numarul de Call Center European Hospital 021 9880, in limita locurilor disponibile.

 

Despre EUROPEAN HOSPITAL

European Hospital a luat naştere din dorinţa de a oferi pacienţilor români şansa de a beneficia de o gamă complexă şi completă de servicii medicale la standarde internaţionale, dar şi pentru a deschide graniţele turismului medical practicat de pacienţii străini care doresc să acceseze cele mai noi planuri de tratament în medicină şi să se bucure de obiective turistice unice în Europa.

Aici, nevoile și așteptările tale, dreptul tău la confidențialitate, transparența actului medical, confortul moral și fizic sunt respectate și îndeplinite la cele mai înalte standarde.

Personalul medical se remarcă prin comportamentul plin de devotament, grija, căldura și responsabilitatea față de pacient, dar și prin vasta experiență, profesionalismul și complexitatea cazurilor tratate.

La European Hospital ai promisiunea celor mai bune servicii medicale, susținute de calitatea actului medical, dar și de dotările la standarde europene pe care le vei regăsi în fiecare din departamentele din cadrul spitalului.

European Hospital înseamnă:

Compasiune. Încredere. Inovație;
Orientarea către pacient, prin respectul pentru valorile şi nevoile acestuia şi prin atenţia atât faţă de el, cât şi de familia sa;
Personal medical dedicat;
Aparatură medicală de ultimă generaţie;
Servicii complete de diagnosticare, cele mai noi categorii de tratamente medicale, chirurgie pentru adulţi şi copii;
Un spital privat cu o suprafaţă de 10.000 m², gândit la standarde internaţionale.