Festivalul UNTOLD - 100 RON reducere pentru tinerii cu vârsta de până în 30 de ani la achiziția abonamentului

BUCURESTI - 13 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Tinerii din România cu vârsta până în 30 de ani, posesori ai legitimației European Youth Card beneficiază până pe data de 26 mai 2019 de o reducere de 100 de RON la achiziția abonamentelor pentru festivalul UNTOLD .

-100 RON reducere la festivalul UNTOLD cu European Youth Card

-100 RON reducere la festivalul UNTOLD cu European Youth Card

Posesorii European Youth Card pot achiziționa abonamentul UNTOLD la prețul de 513,94 RON + taxe, în loc de 619,20 RON + taxe.

Festivalul UNTOLD este cel mai mare festival de muzică în aer liber din România și va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. În cadrul festivalului vor fi prezenți artiști români, cât și internaționali precum David Guetta, Martin Garrix, Bastille, James Arthur alături de mulți alții.

Condiții pentru a intra în posesia legitimației

Procesul de aplicare este foarte simplu. Pentru a primi legitimația trebuie să:

-ai mai puțin de 30 de ani la momentul aplicării;

-introduci datele tale personale (nume, data nasterii, adresa de livrare) pe aplica.europeanyouthcard.ro;

-achiți online cotizația de membru în valoare de 30 RON (pentru o valabilitate a legitimației de 12 luni) sau 50 RON (pentru o valabilitate a legitimației de 24 luni).

După aplicare vei primi legitimația în termen de maxim 10 zile. La expirarea valabilității legitimației, ai posibilitatea să aplici pentru o altă legitimație cu respectarea pașilor menționați mai sus.

Despre European Youth Card

European Youth Card este o legitimație recunoscută peste tot în Europa ce se adresează tinerilor din Europa cu vârstă sub 30 de ani. Proiectul a fost demarat în anul 1989 și în prezent este dezvoltat la nivel European în parteneriat cu Comisia Europeană și alte instituții europene.
Legitimația oferă acces posesorilor săi la o vastă rețea ce numără peste 60.000 de reduceri în România și în alte 37 de țări din Europa. Cu ajutorul legitimației europene, tinerii posesori pot ajunge să economisească și peste 2.000 de RON anual. Reducerile oferite sunt din categoriile:
-intrări la muzee și la alte obiective turistice importante din Europa;
-transport, cazări;
-haine, food & drinks;
-cărți;
-bilete la teatru și multe altele.
În prezent, nu mai puțin de 6 milioane de tineri dețin European Youth Card în întreaga Europa.