Salve Club lansează Salve Card: sănătatea la prețuri accesibile

BUCURESTI - 13 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Compania Salve Club România a lansat, în cadrul unei megaconferințe, la Poiana Brașov, cardul de sănătate Salve Card , un card care vă acordă reduceri la serviciile de sănătate până la 100%.

Salve Card

Salve Card

 „Avem mare încredere în acest card, propus pe piața românească. Este un produs inovant, nu are echivalent, și știm că românii au nevoie de el. Suntem siguri că piața va reacționa pozitiv la acest nou produs, pentru că sănătatea este unul din punctele nevralgice ale oricărei persoane.” 

Călin Donca, director Salve Club România

Nevoia de servicii medicale este bine cunoscută și este o nevoie reală care interesează orice cetățean. Modul și condițiile acestor servicii medicale în România, la unitățile ce aparțin de stat, sunt, din păcate, de asemenea cunoscute de toți românii. Soluția la această problemă sunt serviciile private prin care se oferă o atenție și condiții la standardele aferente unei țări membre în Uniunea Europeană.

Însă costurile mari, justificate printr-o calitate sporită a serviciilor, îi determină pe mulți bolnavi să nu apeleze la serviciile medicale private. Lipsa banilor nu le oferă acestora posibilitatea de alegere. Astfel, calitatea tratamentului depinde de posibilitățile financiare.

Pentru această dilemă, soluția este Salve CARD, cardul de sănătate lansat de Salve Club. Cu acest card, posesorii beneficiază de discounturi la sute de parteneri și furnizori de servicii medicale! Reducerile merg până la 100% pentru membrii Salve Club, oferind posibilitatea unor standarde ridicate de tratament la prețuri accesibile.

 

Călin Donca, director Salve Club România, declară: „Avem mare încredere în acest card, propus pe piața românească. Este un produs inovant, nu are echivalent, și știm că românii au nevoie de el. Suntem siguri că piața va reacționa pozitiv la acest nou produs, pentru că sănătatea este unul din punctele nevralgice ale oricărei persoane.

Salve CARD se achiziționează de la orice Coordonator Principal sau Coordonator Regional Salve Club.  Apoi, ori de câte ori veți merge la partenerii și furnizorii de servicii medicale ce sunt în colaborare cu Salve Club, după achiziționarea produsului sau după ce beneficiați de un serviciu, arătați Salve Cardul, iar codul de bare de pe spatele cardului vă va oferi reducerea stabilitită între partenerul medical și Salve Club, reducere prezentată pe site-ul www.salvecard.ro

Peter Kristofovic, fondatorul și administratorul Salve Club, spune: “Acest card este un produs în care ne punem mari speranțe. Salve Club dorește să propună românilor o alternativă la serviciile de sănătate, deficitare, din păcate, în prezent.

Pentru orice alte detalii suplimentare sau solicitări, vă stau la dispoziție: Gabriela Malcinschi, la adresa de email gabriela.malcinschi@btlmediacom.ro, și la numărul de telefon 0724229024.

--

Despre Salve Club România

Salve Club face parte din Salve Group, și este cea mai de succes companie din holding. Salve Group are 11 companii în 4 țări, cu mai mult de un milion de clienți în baza de date și 100.000 de colaboratori. Salve Club are un program de instruire numit Universitatea Salve, aceasta având atât traineri locali cât și traineri foarte buni din străinătate.

Salve Group este un grup financiar european care se ocupă de distribuția produselor financiare în Europa centrală și de est. Deține companii individuale care se ocupă de consultanță financiară independența și de vânzarea produselor financiare. Companiile Salve Group oferă sisteme de lucru și produse variate și se axează pe diverse grupuri țintă. Compania mamă este Salve Group Londra SRL cu sediul în Marea Britanie, și a fost fondată în anul 2003. Salve Group profită îndeosebi de ocaziile oferite de piață europeană unită a serviciilor financiare. Activează în țările Europei centrale și de est că un integrator al pieței, consolidând companiile locale într-un puternic grup financiar european, aducând cu șine standardele de consultanță financiară ale Europei de Vest și produse financiare de o calitate excelentă. Salve Group este o societate independența, neavând nici o legătură contractuală, personală sau capitală cu producătorii produselor financiare (bănci, societățile de asigurări sau alte grupuri financiare). Salve Group și companiile asociate dispun de capitalul investitorilor străini. Investitorii financiari vin cu o bază solidă și contacte cu puternici jucători internaționali de pe piață financiară. Salve Group sub coordonarea lui Pețer Kristofovic, construiește o rețea unică de furnizare a produselor financiare în Slovacia, Cehia, Ucraina și România.