Top Nord, promovat de Europroperty, în zona de clasă a Bucureştiului, la un preţ imbatabil

BUCURESTI - 27 martie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Compania Europroperty are plăcerea să vă prezinte cea mai recentă clădire pe care o promovează: Top Nord, un imobil de locuinţe cu o suprafaţă totală construită de 6680 mp care cuprinde 30 de apartamente de 2,3 şi 4 camere.

Imobilul pe care îl prezintă Europroperty este situat în imediata apropiere a Pieţei Romane, în inima Bucureştiului, pe o arie care va fi centrul unor dezvoltări imobiliare de foarte bună calitate.

Finalizarea va avea loc în două luni, deci viitorii proprietari se pot de pe acum pregăti să se mute. Apartamentele se pot deja vizita. Este unul din puţinele proiecte finalizate în timpul cel mai propice pentru a se putea muta.

„Acest proiect este ideal pentru zona rezidenţială şi se încadrează în zona Dacia-Eminescu. Top Nord oferă o oază de linişte în zona de clasă a Bucureştiului, fiind în acelaşi timp un proiect ideal din punct de vedere al locaţiei, dar întrunind şi calitatea de a avea un preţ foarte atractiv, de la 2500 de euro pe metru pătrat”, a spus Marian Paduraru, director de vânzări al Europroperty.

Construcţia este amplasată pe un teren de 1377 mp cu o suprafaţă totală construită de 6680 mp. Designul clădirii este bazat pe interpretarea modernă a trendurilor arhitecturale, faţadele sunt termoizolate şi placate cu plăci de aluminiu, plăci ceramice şi tencuieli în praf de piatră.

La subsol se găsesc toate utilităţile comune (centrală termică, gospodăria de apă, etc), 38 locuri de parcare şi 38 boxe. Imobilul este prevăzut cu două ascensoare moderne, fiecare cu o capacitate de 6 persoane.
La exterior, între apartamente şi la bucătarii, pereţii sunt din cărămidă, iar în interiorul apartamentelor, din gips-carton. Zidaria este realizată din cărămidă poroterm de cea mai bună calitate.

Finisajele interioare ale apartamentelor sunt într-un stil modern şi rafinat, cu detalii cărora constructorul le-a acordat multă atenţie: plăci ceramice la căile de circulaţie, băi şi bucătarii, pardoseli din parchet în camerele de locuit, tavan fals din gips-carton.

Uşile sunt din lemn celular import Italia, pentru tâmplăria din interior, iar pentru exterior, uşa pentru accesul în apartament este securizată. Ferestrele sunt realizate din termopan prevăzut cu obloane pentru ferestre. În casa scării, în lobby, pardoseala şi treptele sunt din piatră/granit.

Climatizarea apartamentelor se realizează individual prin microcentrale autonome, iar încălzirea şi apa caldă sunt asigurate prin centrala termică a imobilului. Iluminatul şi comunicaţiile sunt asigurate de puncte de lumină şi prize din toate încăperile (pentru telefon, CTV, şi internet).

În imobil există şi trei apartamente penthouse, însă doar unul dintre ele mai este liber în acest moment. Acesta are 117,5 mp suprafaţă utilă, şi 97,6 mp de terasă, care oferă o privelişte deosebită.

Preţul apartamentelor pe metru pătrat util începe de la 2500 de euro. Locul de parcare costă 20.000 euro.

În Top Nord, preţul apartamentului de două camere este de 277.000 euro, cele de 3 camere, (cu suprafeţe între 136 şi 144 mp), costă între 292.000 şi 328.000 euro, cele de 4 camere cu suprafeţe între 152 şi 169 mp, au un preţ între 410.000 şi 428.000 euro.

Despre BTL MediaCom

Europroperty Development s-a nascut in 2007 din nevoia acuta de servicii profesioniste de consultanta imobiliara care sa ofere servicii premium in domeniul cu cea mai rapida dezvoltare din Romania. Europroperty Development a fost creata de profesionisti cu o larga expertiza in domeniile financiar, bancar, vanzari si marketing cu o experienta medie de peste 15 ani in cadrul corporatiilor internationale si in mediul de afaceri european. Actionarii si Managementul Europroperty sunt specialisti recunoscuti in sectorul serviciilor corporatiste, aducand relatia cu clientul si satisfactia sa in prim-planul afacerii lor si conditie cheie pentru succesul companiei. Misiunea Europroperty Development este de a aduce valoare fiecarui client, indiferent de valoarea investitiei sale, prin intelegerea nevoilor in detaliu, oferirea unor servicii premium customizate, economie de timp si bani, care sa conduca la gasirea investitiei ideale si sentimentul unei experiente placute de a fi incheiat o afacere profitabila.
MARIAN PADURARU
Sales Director Tel. mobil: 0726.326.159.
Tel. centrala: +40/21/3121279; +40/31/1051377
Fax: +40/21/3121299
email: marian.paduraru@europroperty.ro