euroshop    

Comunicate de presa si evenimente pe tema euroshop

 • euroshop. Sistemele de reciclare TOMRA

  euroshop

  Bucuresti - 28 January 2020

  Comunicat de Ecoprotech Engineering

  Informații in premiera despre sistemele de garanție privind recipientele reutilizabile si impactul pe care acestea îl vor avea asupra deșeurilor din plastic la ediția din 16-20 Februarie 2020 a celui mai mare târg mondial dedicat comercianțilo ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: retail , colectare selectiva , tomra , aparate colectare selectiva , euroshop

  Vezi toate comunicatele de presa despre euroshop

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul euroshop.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la euroshop. Informatiile despre euroshop cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul euroshop, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la euroshop, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.