Achiziția de vile sau duplexuri în Sebeș Alba

Alba Iulia - 5 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Localitatea Sebes este un ul din principalele orase din judetul Alba. Va prezentam piata imobiliara si oferte de case de vanzare din Sebes, Judetul Alba. Oferte promovate de agentia imobiliara Ionel Imobiliare din Alba Iulia.

    Achiziția de vile sau duplexuri în Sebeș Alba

                Municipiul Sebeș a devenit foarte cunoscut la nivel național datorită faptului că în acest oraș nivelul șomajului tinde spre 0 %, iar mai nou acolo se fabric componente auto pentru automobile Mercedes – Benz. Astfel, în acest oraș mai activează companii precum Holzindustrie Schweighofer, Kronospan, Ciserom, la care se mai adaugă și producătorul de component auto, Star Assembly. Sebeșul se bucură din plin de poziția sa, pe traseul autostrăzii A1 și fiind punctul de pornire al șoselei Transalpina, astfel oferă acces facil spre alte orașe importante ale țării sau spre granița de vest, dar și spre obiective turistice din zona montană.

                 Sebeșul, un oraș fondat de sași, impresionează prin frumusețea și simplitatea sa, este o comunitate liniștită care oferă numeroase facilități precum școli, grădinițe, spital, magazine și transport public. Pentru cei care caută să locuiască la casă, agenția imobiliară Ionel Imobiliare are mai multe oferte foarte interesante de case de vanzare in Sebes Alba sau duplexuri în Sebeș.  Agentia imobiliara va ofera case de vanzare in judetul Alba, dar astazi vom vorbi despre orasul Sebes. Astfel, o casă cu o suprafață de 110 mp și cu un teren de 450 mp se vinde la prețul de 146000 EUR. Casa a fost construită în anul 2008, dispune de 5 camere, 2 băi și o bucătărie.

                O jumătate de duplex finisat și situat într-o zonă liniștită se vinde la prețul de 71000 EUR. Acest imobil dispune de 4 camere, 2 băi, o bucătărie și are un teren de 340 mp. Întregul duplex se vinde la prețul de 150000 EUR. Cu o suprafață de 386 mp, 8 camere, 2 bucătării, 4 băi, teren în suprafață totală de 680 mp, se vinde finisat, complet mobilat și este dispus pe parter și etaj. De asemenea gasiti oferte si cu case de vanzare Alba Iulia.

                Toți cei interesați de un confort sporit și doresc să achiziționeze o astfel de locuințe, se pot adresa cu încredere agenției imobiliare Ionel Imobiliare, care are la dispoziție mai multe astfel de locuințe la prețuri foarte interesante.