Agentia Eurosib Imobiliare partenerul de încredere pentru alegerea unei locuințe în Sibiu

Sibiu - 6 februarie 2017

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Agentia imobiliara Eurosib Imobiliare Sibiu , un partener de incredere pe piata de imobiliare din Sibiu. fie ca vinzi, cumperi sau inchiriezi alegerea unui partener de incredere nu este usor de ales.

Agentia Eurosib Imobiliare partenerul de încredere pentru alegerea unei locuințe în Sibiu

            Alegerea unei locuințe este o decizie destul de importantă, pentru orice persoană sau cuplu, aflat în căutarea unei locuințe. O statistică oficială ne arată că în România 96,1 % dintre români sunt proprietari și doar 3,9 % dintre români sunt chiriași. Această statistică denotă trendul din România și pune o presiune socială pe orice tânără familie, determinându-i să-și achiziționeze o locuință.

             Piața imobiliară din Sibiu este supraglomerată de construcții noi, însă orice tânără familie trebuie să fie foarte atentă în alegerea unei locuințe în Sibiu, pentru că s-au mai întâmplat cazuri în care cumpărătorii au luat ”țepe”. Se poate întămpla ca locuința să nu fie predată așa cum era stabilit în contract, să nu fie racordată la utilități, iar mai apoi constructorul să intre în insolvență fără ca locuința să fie finalizată. De multe ori aceste locuințe sunt cumpărate prin credite bancare sau prin Programul ”Prima Casă”, iar clienții ajung să plătească la bancă pentru o locuință pe care nu o pot folosi. Pentru a evita astfel de situații, este important alegerea unui partenere de încredere care să intermedieze tranzacția. Cu un istoric de 7 proiecte imobiliare in Sibiu promovate și finalizate cu succes, agenția imobiliară Eurosib Imobiliare poate fi partenerul de încredere pentru orice persoană sau familie aflată în căutarea unei locuințe în Sibiu. Agenția a vândut peste 1200 de apartamente in Sibiu de 1, 2, 3 sau 4 camere în proiecte imobiliare noi, câștigând astfel încrederea sibienilor, iar acum are alte 2 proiecte imobiliare în desfășurare.

           Chiar dacă clienții caută o locuință pe care doresc să o plătească prin credit bancar sau prin Programul ”Prima Casă”, agenții Eurosib Imobiliare au pentru aceștia locuințe pentru fiecare nevoi sau preferințe. De asemenea, aceștia oferă suport clienților în ceea ce privește documentația pentru credite bancare sau pentru Programul ”Prima Casă”.

          Pentru alegerea locuinței ideale pentru tine, apelează cu încredere la agenția Eurosib Imobiliare! Agentia imobiliara este specializata pe zona rezidentiala din Sibiu si va propune spre vanzare apartamente din principalele proiecte imobiliare din Sibiu.

        Ve recomandam 2 proiecte imobiliare situate pe teriroiul Sibiului, Magnolia Residence si Belvedere Residence. Ambele proiecte imobiliare sunt situate in zona de Vest a Sibiului, apartamente cu predare finisate la cheie si cu garantie.