Aspecte privind piața imobiliară din Alba Iulia

Alba Iulia - 29 septembrie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Piata imobiliara din Alba Iulia dupa perioada dificila din criza imobiliara 2008 -2009. Cum vede piata imobiliara din Alba agentia imobiliara Ionel Imobiliare.

Aspecte privind piața imobiliară din Alba Iulia

              Aspecte privind piața imobiliară din Alba Iulia       

        Criza financiară din 2008-2009 a mai redus drastic numărul agențiilor imobiliare din Alba Iulia, dar în prezent, agentiile imobiliare sunt asaltate de clienți interesați de tranzacții imobiliare. Una dintre cele mai renumite agenții imobiliare din Alba Iulia este Ionel Imobiliare care are ca site de prezentare www.casealba.ro . Clienții care apelează la aceasta agenție caută proprietăți imobiliare în Alba Iulia, apartamente cu 1, 2, 3 sau chiar 4 camere, case sau terenuri de vânzare in Alba Iulia sau chiar intreg judetul Alba.

         Agentia imobiliara din Alba Iulia Ionel Imobiliare intermediază apartamente în toate zonele orașului, sau in intreg judetul, având o gamă  variată de proprietăți imobiliare scoase la vânzare sau inchiriere. Astfel, o garsonieră are un preț mediu de 20.000 - 25.000 EUR, un apartament de 2 camere Alba Iulia costă în jur de 35000 - 40.000 EUR, iar un apartament de 3 camere Alba Iulia poate avea un preț mediu de 55.000 EUR. Majoritatea tranzacțiilor imobiliare din Alba sunt făcute prin credite bancare, iar din ponderea acestor credite bancare, ” Prima Casă” are cea mai mare pondere.  Astfel, atât proprietarii cât și agenții imobiliari din Alba sunt deschiși în a accepta clienți care doresc să plătească locuința prin programul Prima Casă sau prin alt tip de credit bancar, oferind consultant bancara gratuita.

        Dezvoltarea puternică a orașului Alba Iulia, a determinat construirea de locuințe noi în diverse ansambluri rezidențiale, locuințe noi care sunt preferate în general de tineri. În oferta celor de la Ionel Imobiliare, se regăsesc și multe oferte de locuințe noi, dar și numeroase oferte de locuințe în zone deja consecrate și la mare căutare. Agenția are și o gamă foarte variată de apartamente de închiriat, oferte care pot fi găsite la prețuri accesibile., de asemenea are cea mai mare oferta de case de vanzare din intreg judetul Alba.

        Fie că e vorba de apartamente de 1, 2, 3 sau 4 camere, case de vanzare sau terenuri de vânzare, proprietăți industriale, comerciale sau apartamente de închiriat, clienții pot apela cu încredere la agenția Ionel Imobiliare.