Case si vile de inchiriat sau vanzare in Alba Iulia

Alba Iulia - 6 februarie 2017

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Case si vile de inchiriat sau de vanzare in municipiul Alba Iulia, oferte de case de vanzare in intreg judetul Alba prezentate de agentia Ionel Imobiliare Alba.

            Case si vile de inchiriat sau vanzare in Alba Iulia

               La nivelul județului Alba, sunt peste 500 de locuri de muncă disponibile în fiecare săptămână, dintre care aproape jumătate sunt în municipiul Alba Iulia. Chiar dacă orașul în sine nu este un magnet pentru oameni în căutarea unui loc de muncă, sunt totuși persoane care se relochează după ce și-au găsit un job bine plătit. Pentru acele persoane care tocmai se relochează în Alba Iulia, prima opțiune chiria, iar pentru persoanele mai pretențioase, care doresc să aibă mai mult spațiu la dispoziție și chiar și curte, soluția ar fi chiria la casă.

               Orașul Alba Iulia nu duce lipsă de case sau vile de închiriat, iar câteva dintre aceste oferte pot fi găsite și prin intermediul agenției imobiliare Ionel Imobiliare Alba Iulia. Astfel, o casă care dispune de 2 camere, bucătărie și o baie, cu o curte de 300 mp și situată în apropiere de Hotel Cetate, se închiriază la prețul de 350 EUR pe lună. O casă reprezentând jumătate din duplex, situată în zona Cetate, cu un parter de 240 mp și un demisol de 150 mp, se închiriază la prețul de 800 EUR pe lună. Casă este complet mobilată și utilată, dispune de 6 băi, 2 băi, bucătărie, garaj și curte cu grădină.

                Tot la capitolul case sau vile de închiriat, agenția Ionel Imobiliare mai oferă spre închiriere o vilă finisată în zona Cetate, la prețul de 1000 EUR pe lună. Vila dispune de 4 camere, 2 băi, 2 balcoane, bucătărie și este mobilată și utilată complet. Casa in Alba iulia zona Cetate este compusă din subsol, parter și mansardă însumând în total o suprafață de 200 mp, iar curtea este de 405 mp.

                Toți cei interesați să închirieze case în Alba Iulia, fie că sunt persoane fizice sau persoane juridice, pot apela cu încredere la agenția imobiliară Ionel Imobiliare, pentru a vedea oferte la diverse case sau vile de închiriat din Alba Iulia.