Magnolia Residence Sibiu tipuri de apartamente cu 3 camere

Sibiu - 6 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Constructii, Imobiliare

Ansamblul Magnolia Residence este situat in zona de vest a Sibiu, un proiect de 1200 apartamente. Vezi ce tipuri de apartamente cu 3 camere si la ce pret sunt in acest proiect imobiliar din Sibiu.

Magnolia Residence Sibiu tipuri de apartamente cu 3 camere

               Magnolia Residence este unul dintre cele mai noi ansambluri rezidențiale din Sibiu, oferind spre vânzare peste 1200 de apartamente de 1, 2, sau 3 camere pentru toate gusturile, nevoile și buzunarele. Situat în partea vestică a municipiului Sibiu, pe Calea Șurii Mici, acest ansamblu rezidențial are acces facil spre autostradă, spre aeroport și mai ales spre Platforma Industrială de Vest a orașului Sibiu, unde operează companii mari precum Continental, Siemens, Marquardt. Magnolia Residence este un proiect imobiliar care a fost conceput să ofere un confort sporit și numeroase facilități tuturor locatariilor acestui ansamblu rezidențial din Sibiu.

               Printre numeroasele beneficii și facilități pe care Magnolia Residence le oferă, putem număra: locuri de parcare individuale, spații de joacă pentru copii, spații verzi, spații comerciale, grădiniță, farmacie și restaurant cu piscină. Apartamentele se predau finisate, au prețuri foarte accesibile, acestea putând fi ușor achiziționate prin Programul „Prima Casă” sau prin credite bancare și pot fi achiziționate direct de la dezvoltator sau prin intermediul agenției imobiliare Eurosib Imobiliare. Agenția Eurosib Imobiliare oferă și asistență la completarea documentației aferente Programului „Prima Casă” sau creditelor bancare. Majoritatea vanzarilor de apartamente in Sibiu prin Prima Casa.

              Un apartament foarte potrivit pentru tinerele familii cu copii, este apartamentul de 3 camere in Sibiu de Tip B1. Acesta se vinde la prețul de 41000 EUR, dacă este situat la parter sau la etajul 4, sau la prețul de 42000 EUR, dacă apartamentul este situat la etaj intermediar. Apartamentul dispune de: living plus bucătărie de 19.26 mp, un dormitory matrimonial de 13.95 mp, dormitor copil de 12.27 mp, baie de 4.11 mp, hol de 3.41 mp, balcon de 9.03 mp, o parcare individuală de 12 mp (în limita ofertei disponibile), acces facil la spațiile comune casa scării, hol și lift.

              Acesta se predă finisat și are următoarele finisaje și dotări: centrală termică și radiatoare; gresie, faianță și obiecte sanitare la alegerea clientului (din oferta pusă la dispoziție de către dezvoltator);parchet laminat (de asemenea clientul poate alege dintr-o varietate de oferte puse la dispoziție de către dezvoltator); pereți tencuiți, gletuiți și vopsiți în lavabilă, instalații electrice, întrerupătoare, prize, priză internet și TV; geamuri termopan cu tâmplărie PVC; balcon finisat și interfon.

              Dacă sunteți interesat de un astfel de apartament, puteți apela cu încredere direct la dezvoltator sau la agenția imobiliară Eurosib Imobiliare.