EUROSMART a finalizat cu succes procesul de reorganizare a Smart Fitness Studio SRL

Timisoara - 22 aprilie 2024

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Finante / Contabilitate, Juridic

Eurosmart a finalizat cu succes procesul de reorganizare a Smart Fitness Studio SRL în cadrul procedurii de insolvență. Prin preluarea Smart Fitness Studio SRL și a celor două săli operate de această societate, World Class își întărește prezența în această industrie în continuă evoluție.

SILVANA ȘERMER, MANAGER DE CAZ ÎN PROCEDURA DE REORGANIZARE SMART FITNESS STUDIO SRL

SILVANA ȘERMER, MANAGER DE CAZ ÎN PROCEDURA DE REORGANIZARE SMART FITNESS STUDIO SRL

Eurosmart anunță finalizarea unei reorganizări rapide și de succes în cadrul procedurii de insolvență a Smart Fitness Studio SRL, un nume binecunoscut în industria fitness-ului din vestul țării.

Cu aportul semnificativ al echipei Eurosmart în consolidarea strategiei și asigurând cadrul pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a procedurii de reorganizare, Smart Fitness Studio SRL a reintrat cu succes în circuitul economic după doar două trimestre de la confirmarea planului de reorganizare de către judecătorul sindic. În cadrul acestui proces, transferul părților sociale către Vectr Fitness, acționarul World Class România, a avut un rol crucial. Prin această tranzacție, World Class își întărește poziția de lider de piață în domeniul fitnessului în zona de vest a țării.

Această reorganizare, gestionată cu succes de specialiștii Eurosmart, a fost una dintre cele mai rapide din istoria insolvenței și a primit aprecieri și din partea lui Milan Mirkovic, Head of Development, Management Board, Worldclass Romania S.A care a deținut și calitatea de administrator special al SMART FITNESS STUDIO SRL pe durata reorganizării judiciare. Acesta a declarat: "Ar trebui să devină un exemplu de manual despre modul în care se poate executa o procedură în cel mai eficient mod. Având în vedere complexitatea sa, este și mai remarcabil. Echipa Eurosmart a fost extraordinară. Felicitări tuturor celor implicați!

 

Strategia de reorganizare creată de către echipa Eurosmart s-a axat pe trei piloni principali: continuarea și dezvoltarea activității operaționale, restructurarea datoriilor și modificarea structurii asociative prin atragerea de noi investitori , prin transferul parțial sau total al părților sociale.

 

"Ne bucurăm să fim parte la această reușită de excepție în domeniul insolvenței și anume finalizarea planului de reorganizare al  Smart Fitness într-un timp record. Este probabil una din cele mai scurte reorganizări din istoria insolvenței.  Prin efortul susținut al întregii echipe am reușit să asigurăm un echilibru între interesele tuturor părților implicate, asumându-ne un rol proactiv în vederea atingerii dezideratului comun și anume acoperirea într-o cât mai mare măsură a masei credale și reinserția societății în circuitul economic. Acest succes demonstrează nu numai angajamentul nostru față de clienții noștri, ci și abilitatea noastră de a oferi soluții eficiente și personalizate în cele mai exigente circumstanțe. Această realizare reprezintă o confirmare a competenței noastre în domeniul insolvenței și a abordării noastre proactive în gestionarea situațiilor dificile", a declarat Silvana Șermer, Managing Partner Eurosmart.

 

Eurosmart este o companie specializată în proceduri complexe de insolvență, reorganizare și lichidare judiciară, oferind soluții personalizate pentru companiile aflate în dificultate financiară. Cu 7 filiale la nivel național și peste 40 de specialiști, Eurosmart gestionează un portofoliu de peste 200 de dosare, contribuind la revitalizarea și repoziționarea companiilor pe piață.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eurosmart2/eurosmart-a-finalizat-cu-succes-procesul-de-reorganizare-a-smart-fitness-studio-srl