Preturi intrate la apa, in magazinul naturist Vitaplus!

BUCURESTI - 30 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Farmaceutic

Vara si-a intrat pe deplin in drepturi. Odata cu anotimpul frumos, magazinul naturist Vitaplus isi rasplateste clientii cu preturi mai mici la toate categoriile de suplimente alimentare si cu reducerea taxelor de transport.

Vitaplus - magazin produse naturiste

Vitaplus - magazin produse naturiste

 Sanatatea nu este totul, dar fara sanatate, totul inseamna nimic. 

Arthur Schopenhauer

Magazinul cu remedii naturiste Vitaplus intampina vara cu preturi mai mici

De la 1 iunie anul curent, guvernantii au ”cadorisit” poporul cu reducerea TVA-ului de la 24 %, la 9 %. Aceasta reducere se aplica la toate sortimentele alimentare si bauturile nealcoolice. Si pentru ca nu aveau cum sa ramana indiferenti la scaderea mult asteptata a taxei, reprezentantii magazinului naturist Vitaplus au reactionat in mod similar.

Ca urmare a miscorarii TVA-ului, preturile de vanzare au scazut si ele cu 12 % comparativ cu preturile practicate pana la data de 31.05.2015, inclusiv. De reduceri similare, beneficiaza toate cele peste 2.000 de produse (suplimente alimentare, extracte naturale, alimente bio, produse apicole, etc.) prezente in magazinul Vitaplus.

Magazinul naturist Vitaplus isi intampina clientii cu tarife de transport reduse

In magazinul cu pricina, reducerile nu se opresc la taxa pe valoarea adaugata. Luna lui Ciresar vine cu inca o surpriza, care de asta data, se refera la taxele de transport. Incepand cu luna iunie, clientii beneficiaza de costuri de transport mai mici la toate comenzile ce insumeaza mai putin de 150 ron.

Orice comanda de minim 150 ron continua sa se livreze fara taxe suplimentare. Pana acum, clientii care achizitionau produse pentru un total inferior acestei sume, erau nevoiti sa plateasca inca 14,9 ron cheltuieli de transport. Concret, respectiva taxa s-a redus la 9,9 ron, oricare ar fi numarul de kilometri pana la destinatie sau greutatea coletelor.

Cat sunt de importante tratamentele naturiste pentru sanatate?

Organismul uman poate fi descris ca o imensa masinarie ce lucreaza neincetat, fara sa se opreasca din activitate nici macar o clipa. Pe langa ca trebuie sa asigure toate functiile vitale, din cand in cand, se mai vede nevoit sa faca fata factorilor perturbatori interni si externi.

Dupa perioadele de suprasolicitare psihica si fizica, ne putem simti ceva mai slabiti si poate mai obositi. Si cu toate ca sezonul virozelor a ramas undeva departe in trecut, oricui i se poate intampla sa treaca printr-o raceala mai severa sau prin alte afectiuni destul de comune.

In general, dar nu intotdeauana, un stil de viata sanatos reuseste sa ne scuteasca de o buna parte dintre toate aceste inconveniente. Pentru a ne reface, din cand in cand, avem nevoie de mici stimulente, in masura sa intareasca barierele sistemului imunitar si de ce nu, sa compenseze carentele nutritionale.

Un procent insemnat din populatie apeleaza la tratamentele recomandate si folosite de medicina moderna. Insa solutiile oferite nu intarzie sa ne ”rasplateasca” si cu efecte colaterale, mai mult sau mai putin importante.

Comparativ, alternativele naturale reprezinta o modalitate eficienta si sanatoasa, atat pentru prevenirea, cat si pentru combatarea unor maladii. Inca din cele mai vechi timpuri, mediul inconjurator, prin fauna si flora spontana, ne-a pus la dispozitie remedii naturiste sub diverse forme.

Daca antenatii nostri au continuat sa le experimenteze si sa le foloseasca tocmai pentru rezultatele obtinute, de ce in prezent, sa nu le intrebuintam si noi?

Magazinul naturist Vitaplus isi asteapta clientii vechi si noi cu un sortiment diversificat de suplimente alimentare, destinate unei ample categorii de afectiuni. Pe website-ul vitaplus.ro, veti gasi produse naturiste pentru copii, femei si barbati, sub forma de vitamine si minerale, cosmetice, alimente bio, extracte naturale sau preparate apicole.

Despre Eurotop Invest

Vitaplus.ro - Tratamente naturiste pentru toata familia. Bucuria de a va darui sanatate.
Livrare gratuita (in cazul comezilor ce depasesc suma de 150 ron).