Circuite turistice - Excursii organizate pentru pasionatii de calatorii

BUCURESTI - 28 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Circuitele turistice sunt, pe langa chartere, printre cele mai convenabile variante de vacanta, iar acest lucru se observa si din numarul mare de destinatii pentru care se organizeaza in fiecare an. Pentru cei cu concediu limitat, dar care doresc sa vada cat mai multe obiective si sa scape de tevatura organizarii, acest tip de excursie reprezinta varianta ideala.

Destinatiile sunt diverse, in Europa, Asia, Africa sau America, iar avantajul este ca in acelasi concediu se pot bifa mai multe orase din aceasi tara sau chiar din tari diferite. Fiind mai obositoare decat un sejur clasic intr-o singura destinatie, circuitele sunt preferate de persoanele active, care doresc sa descopere tot timpul locuri noi, dar si de cei care prefera o organizare clara si un ghid profesionist pentru a cunoaste cat mai bine locurile vizitate.

Avem clienti care revin in fiecare an pentru circuite, dar si care vor sa incerce pentru prima oara. Exista si un tip de client aparte pentru vacantele de acest gen si anume cel care doreste sa descopere zone noi, de explorat mai indeaproape intr-un sejur ulterior. Este o varianta buna pentru a vizita cat mai multe tari cu un buget mai mic, iar dintre acestea sa alegi sa te intorci doar in locurile care te-au impresionat cel mai mult. Cand cineva ne solicita o recomandare pentru ca nu mai vrea o vacanta linistita, pe sezlong, ii indreptam atentia catre circuite. Iti dai seama imediat citind programul daca esti sau nu pregatit pentru o plecare de acest gen.” - Mariana Calin, manager EuroTouring Travel Agency

Pe site-ul Eurotouringtravel.ro gasiti circuite pentru numeroase destinatii, printre cele mai cautate fiind cele din Europa: “Marele Tur din Spania”, Corsica – Sardinia- Sicilia, Simfonia Zeilor in Grecia si multe altele in Franta, Belgia, Portugalia sau Turcia.
Cei care doresc circuite mai exotice pot sa aleaga intre Japonia, Peru, Sri Lanka sau sa porneasca in cautarea regelui Leu in Africa de Sud.

De ce ai alege un circuit turistic? Pentru ca ai ocazia sa explorezi lumea cu un buget restrans si sa cunosti de fiecare data oameni noi care au aceeasi pasiune, calatoria. Sunt perfecte pentru a cunoaste locuri noi, indrumati de ghizi profesionisti. Ai ocazia ideala de a descoperi locul, pentru ca mai tarziu sa te intorci unde ti-a placut si sa cunosti cultura si oamenii.

222 circuite organizate in 2016! Rezerva acum!