Tabara in Austria in vacanta de iarna a copiilor din februarie 2017, organizata de Eurotouring Travel Agency

BUCURESTI - 8 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Live site

Goana dupa cele mai bune oferte de tabara pentru vacanta de iarna a copiilor din februarie 2017, a inceput mai de mult. Din dorinta de a le oferi copiilor vacante minunate si de neuitat, Eurotouring Travel Agency, organizeaza si anul acesta si va invita copiii dumneavoastra asa cum v-a obisnuit deja, sa ia parte la cea mai frumoasa tabara de ski din Austria. Mai sunt putine locuri disponibile. Nu ratati experienta unica pe care o veti trai in aceasta tabara de grup, in Axamer Lizum!!! Copiii vor fi insotiti si supravegheati de 2 adulti pe toata durata taberei si vor fi cazati la Hotel Olympia in camere de 4-6 paturi.

Hotel Olympia Axamer Lizum

Hotel Olympia Axamer Lizum

 “Unul dintre avantajele oferite de agentia noastra pentru aceasta tabara, este pretul semnificativ mai mic fata de cel oferit de catre alte agentii, asa cum au remarcat deja si alti parinti ai copiilor” 

Mariana Calin, manager

Goana dupa cele mai bune oferte de tabara pentru vacanta de iarna a copiilor din februarie 2017, a inceput mai de mult. Din dorinta de a le oferi copiilor vacante minunate si de neuitat, Eurotouring Travel Agency, organizeaza si anul acesta si va invita copiii dumneavoastra asa cum v-a obisnuit deja, sa ia parte la cea mai frumoasa tabara de ski din Austria. Mai sunt putine locuri disponibile. Nu ratati experienta unica pe care o veti trai in aceasta tabara de grup, in Axamer Lizum!!! Copiii vor fi insotiti si supravegheati de 2 adulti pe toata durata taberei si vor fi cazati la Hotel Olympia in camere de 4-6 paturi.

Pentru parintii care isi doresc o tabara la ski in Austria pentru copiii lor, cu varsta cuprinsa intre 06-18 ani, in perioada 04.02.2017-11.02.2017, agentia de turism va propune o tabara cu totul inclus: 7 nopti de cazare cu pensiune completa, bilet de avion, transfer, ski pass 6 zile, inchiriere echipament ski.

Tabara este organizata in renumita statiune Axamer Lizum, denumita metaforic si “Olimpul inzapezit”care se afla la sud-vest de orasul austriac Innsbruck la numai 15 minute de mers cu masina. Aici au fost gazduite toate competitiile de ski alpin de la Jocurile Olimpice de Iarna din anul 1964, cu exceptia probei de coborare masculin. Distractia pe partie in stil tirolez este asigurata de cele 10 instalatii de urcare moderne care deservesc cei peste 30 de kilometri de partii superbe.

Hotelul Olympia este situat la o altitudine de 1580 de metri, langa partiile de ski din Axamer Lizum,  si pune la dispozitie o scoala de ski si inchiriere echipament, o discoteca, iar restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria austriaca si internationala. Acest hotel este alegerea potrivita pentru taberele la ski, deoarece dupa programul de schiat, copiii se pot relaxa jucand  dupa amiaza tenis de masa, biliard si darts. Accesul la internet WI-Fi este disponibil gratuit in zonele publice. De asemenea, copiii mai mici au la dispozitie un loc de joaca si o partie pentru exersare. Camerele sunt luminoase, mobilate traditional, dotate cu TV prin cablu si baie proprie. Depozitul de echipamente de ski este dotat cu uscator de clapari.

Optional, lectiile de ski vor fi sustinute de monitori cu experienta, 4 ore/zi, respectiv dimineata intre orele 10.00-12.00, cu pauza pentru masa de pranz intre 12.00-13.00,  si dupa-amiaza intre orele 13.00-15.00. Copiii vor fi preluati direct de la hotel de catre monitori si tot aici vor fi adusi de catre acestia, datorita asezarii facile chiar pe partie, a hotelului. Pe tot parcursul taberei, vor fi supravegheati de insotitorii de grup, reprezentantii Eurotouring Travel Agency si de personalul taberei.

Nu va lipsi nici concursul de ski la final de tabara, in care fiecare copil va primi o diploma si o medalie de participant. Nu ratati aceasta ocazie de a le oferi copiilor sansa de a capata incredere in fortele proprii, de a cunoaste si alti copii de pe alte meleaguri si de a lega prietenii de durata cu acestia.