Euroweb Romania

Euroweb Romania


Descrierea companiei Euroweb Romania

Despre Rotary Club Bucuresti Atheneum
Clubul Rotary Atheneum este cel de-al patrulea club infiintat in Bucuresti. Chartarea oficiala a avut loc in luna octombrie a anului 2001, sub auspicii deosebite, fiind primul club Rotary din Romania care a avut onoarea de a primi Charta de infiintare din mana Presedintelui Rotary International – Robert King. De la infiintare si pana in prezent, Rotary Club Bucuresti Atheneum a realizat proiecte frumoase prin care incearca sa readuca speranta si bucuria celor care au nevoie de sprijinul clubului in anumite momente ale vietii. Clubul a creat numeroase initiative cu scop caritabil, in diverse domenii: social, cultural, educatie, sport, mediu, etc. Pe viitor clubul isi propune sa urmareaca aceleasi linii de actiune, aducand fericire acolo unde este nevoie.
Despre Euroweb Romania S.A.
Euroweb Romania este leader al pietei Internet wholesale din Romania. Actionarul principal al Euroweb Romania S.A. este Invitel Rt., al doilea mare operator de comunicatii terestre din Ungaria.
Fondata in 1998 prin achizitionarea de catre Euroweb International a Diviziei Internet Rokura Sumitcom si a societatii private Mediator, Euroweb Romania S.A. este initiatorul primului serviciu Internet comercial din Romania - reteaua Starnets (1993). Ca deschizator de drumuri in industria comunicatiilor, Euroweb Romania este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociatia Nationala a Internet Service Provider-ilor) si initiatorul proiectului RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).
Compania si-a focalizat activitatea pe furnizarea de Solutii / Aplicatii Internet (VPN, solutii radio pentru Retele Metropolitane) catre clientii corporationali, precum si pe integrarea strategica a noilor produse IP, ca de exemplu VoIP si video conferinte.

Comunicate Euroweb Romania :

Vezi toate comunicatele companiei Euroweb Romania.